0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina kradla ve Štítině


Branky


12

Štítina doma prohrála o čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla

Štítina se stala v sobotu hostitelem mužstva z Vřesiny. Vřesina hned od počátku diktovala tempo hry. Po čtyřech minutách našl Boček Vojtěcha Kociána, který ve vápně nahrál Jiřímu Peškovi, jehož střelu vychytal Martin Vitásek. Po čtvrthodině hry po akci dvojice Boček, Vojtěch Kocián Jiří Pešek ve vápně vyzkoušel pozornost brankáře Martina Vitáska. Ve 20. minutě mohlo udeřit na druhé straně, ale Prokeš poslal míč podél golmana Lamparta, ale ten minul těsně tyčku. Po půlhodině hry našel Jiří Pešek na rohu šestnáctky Boháče, ale ten pálil nad bránu. Gólově se ale Vřesina prosadila až deset minut před koncem prvního poločasu, když Čech dloubl nahrávku na Bočka, který střelou s pomocí teče domácí obrany překonal brankáře Martina Vitáska, jenž stál na stojné noze – 0:1. V závěru poločasu akce po ose Čech, Boháč a Jiří Pešek, kdy posledně jmenovaný vystřelil na zadní tyč, kde míč sklepl do brány Rončka – 0:2.

Vřesina vedení navýšila

V úvodu druhé půle mohla Štítina snížit, ale Stoklasa orazítkoval jen tyčku hostující branky. V 56. minutě se protáhl po lajně jako lasička vřesinský Rončka, který nahrál milimetrově Jiřímu Peškovi, který střelou do protipohybu gólmana Martina Vitáska potřetí poslal balon do sítě – 0:3. Patnáct minut před koncem dlouhý centr Jiřího Peška našel Rončku, který přiťukl míč Pientkovi, který se již nemýlil – 0:4. Deset minut před koncem Guřan uvolnil Bočka, který se dostal až před Martina Vitáska, který ale ho dokázal vykrokovat a snížit mu střelecký úhel. Závěr se už jen dohrával.

 

Štítina jede příští kolo do Chuchelné. Vřesina zase do Budišova.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Kvalitní, posílený celek z Vřesiny a určitě aspirant na nejvyšší příčky v soutěži nás v sobotu přehrál. Zpočátku měl lehce více ze hry a tlačil se do zakončení. Paradoxně přišla 20-tá minuta s tutovou šancí našeho Prokeše jenž v brejku "píchal" balón podél gólmana Lamparta, ale těsně minul levou tyč brány. Dalších patnáct minut se hrálo mezi "šestnástkami" aby se poté dostal šťastně k míči Boček a s pomocí teče překonal bezmocného Vitáska. Špatně bylo při druhém gólu do "šatny". To se povedla kombinace vřesinských (i když poslední přihrávka dopředu "smrděla"ofsidem) a Rončka už měl zakončení jednoduché. Hned z kraje druhé půle trefil Stoklasa pohotovou střelou tyč a tak jsme umřeli na neproměňování šancí, protože se hosté zaměřili na brejky a z pěti velice nebezpečných využili dva. To se mohl náš nejlepší hráč dne Martin Vitásek "rozkrájet" aby stejně bylo vše marné. Pátý celek minulého ročníku byl pro nás prostě nad naše síly. Výsledek je pro nás dost krutý, avšak spravedlivý.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločasu jsme byli jasné aktivnější a diky dvěma skvělým náběhům jsme využili naši převahu. V úvodu druhého poločasu jsme ztratili koncentraci a Štítina byla lepší, ale v průběhu poločasu jsme vstřelili další dva góly a zapas ovládli.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - D. Prokeš [-] , M. Vitásek [-] , M. Harasim [-] , P. Stoklasa [-] (72. M. Sakmar [-] ) , R. Grigarčík [-] , V. Trušina [-] , P. Kunczik [-] (88. L. Blatný [-] ) , J. Majewski [-] , T. Halška [-] , J. Gattnar [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] (63. T. Pientka [-] ) , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] (82. Z. Říha [-] ) , F. Rončka [-] (84. J. Kučera [-] ) , P. Strakoš [-] , M. Waszut [-] (46. O. Kocián [-] ) , V. Kocian [-] , P. Boček [-] , V. Čech [-] , M. Boháč [-] (80. M. Guřan [-] )

ŽK: 38. V. Trušina , 70. P. Kunczik , 76. J. Majewski , 77. M. Harasim .
Hráči zápasu: M. Vitásek - F. Rončka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - BINAR Patrik, BALLARIN Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Dietrich
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji výhru Štítiny. Jiří Majewski vyztužil obranu domácích před touto sezónou, a věřím, že na domácí půdě vyhrajou.

Tip: výhra domácích