Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Stěbořice porazily oslabené Vávrovice


12

Stěbořice vyhrály o pět branek nad Vávrovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o tři branky

Stěbořice přivítaly v dohrávaném zápase mužtsvo z Vávrovic. Hosté přijeli do Stěbořic v oslabené sestavě. Chybělo jim sedm hráčů základní sestavy, a muselo zaskočit hodně hráčů z béčka. Přesto čtvrthodiny domácí tým hosté kousali. Dokonce mohli jít do vedení, když ztroskotal na brankáři Losertovi Daniel Klein. Domácí se zastřelovali v 9. minutě, když pokus Kramného vytáhl Tesař nad břevno. O osudu zápasu pak rozhodly tři rychlé góly domácích během čtyř minut. Ve 13. minutě si Veřmiřovský udělal dva obránce a zavěsil k tyči - 1:0. Za minutu nepovedený centr, který Jamnickému sjel po nártu, zapadl do vávrovické branky. Dílo zkázy pak dokonal v 16. minutě Veřmiřosvký, který dorážel nepovedenou střelu Tomáše Dietricha pod brankářem Tesařem - 3:0. Ve 28. minutě Vávrovice snížily, když míč potáhl po lajně Daniel Klein a jeho centr umetl do brány hlavou jeho jmenovec Škopek - 3:1. Těsně před odchodem do kabin se propasíroval přes obránce Jamnický a prostřelil mezi nohami brankáře Tesaře - 4:1. 

Stěbořice výhru ještě navýšily

Ve druhé půli už domácí diktovali tempo hry, a hosty k ničemu nepustili. V 51. minutě vystřelil zpoza vápna Konečný a míč se zastavil až v hostující síti - 5:1. V 69. minutě se objevil v samostatném nájezdu Veřmiřovský a nechytatelnou ránou k tyči dovršil svůj další hattrick - 6:1. Šest minut před koncem pak Burda vystřelil k tyči a Tesař byl na balon krátký - 7:1. Poslední slovo měli hosté, když vysoký centr Martina Kleina vyrazil nedůrazně střídající brankář Kachtík a Schneider protlačil balon do sítě - 7:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Soupeř přijel v oslabené sestavě, ale přesto hrál do patnácté minuty sympaticky. Pak jsme dali tři slepené góly a to nám pomohlo. I když jsme nehráli podle mých představ, tak jsme vyhráli vyšším rozdílem.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Chybělo nám sedm hráčů ze základu a museli hrát i hráči z béčka. Chtěli jsme to nějak se ctí odehrát, což se nám myslím díky bojovnosti povedlo.

Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , L. Veřmiřovský [-] , M. Šeuer [-] (60. D. Burda [-] ) , M. Dietrich [-] , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] , J. Šindelář [-] , V. Konečný [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - M. Schoppik [-] , M. Klein [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , J. Schneider [-] - J. Lichovník [-] , T. Šenk [-] - J. Morbitzer [-] , D. Škopek [-] , R. Bartusek [-]

ŽK: 49. J. Schneider , 57. O. Levák , 69. D. Škopek .
Hráči zápasu: O. Šmalec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - BUKOVSKÝ Josef, BINAR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Dietrich
Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji výhru Stěbořic. Doma nesmíme ztrácet body.

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Dietrich
Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji výhru Stěbořic. Doma nesmíme ztrácet body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích