Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice vydřely tři body


14

Stěbořice vyhrály o jednu branku v Benešově. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov po poločase vedl

Rezerva Benešova přivítala v neděli na svém trávníku favorizované mužstvo Stěbořice. Domácí neprodali svou kůži lacino. Začátek vyšel lépe Stěbořicím, když se do první šance dostal Haas, ale do branky nedokázal míč dostat. Benešovské béčko zaskočilo favorizované Stěbořice po dvaceti minutách, když obloučkem vyslal Stříbný za obranu Balavajdera, který zkušeně pokořil brankáře Kokoška – 1:0. Pak se hra odehrávala hlavně mezi oběma šestnáctkami, i když mírně lepší byly Stebořice. Hosté srovnali krok pět minut před přestávkou, když centr Tomáše Dietricha pohodlně uklidil do sítě Šindelář – 1:1 Benešov ale za dvě minuty využil zaváhání obránce Gracy, kterému svým důrazem vzal míč Balavajder, jenž nahrál pod sebe na Jaška, který míč prostrčil do brány – 2:1. Do kolen pak mohl Stěbořice srazit před vápnem Balavajder, který šel sám na brankáře, ale Kokošek jeho pokus vyrazil na rohový kop.

Stěbořice otočily

Hosté pak po změně stran přidali a opanovali hru. Domácím postupně zača docházet dech a soustředili se na obranu. Stěbořice pak srovnaly opět krok deset minut po pauze, když Kramný střelou vymetl všechny pavučiny z benešovské branky – 2:2. Rozhodující moment zápasu pak přišel dvacet minut před koncem utkání, když si Veřmiřovský narazil se Šmalcem a elegantně obhodil brankáře Chvěju – 2:3. Deset minut před koncem byl sám před domácí brankou Pavel Fiedler, ale ukvapeně vystřelil. Za minutu utekl po lajně Konečný, který místo nahrávky na lépe postaveného Pavla Fiedlera volil střelu, která byla ale zblokovaná. V samém závěru ještě mohl zajistit domácím bod Jašek, ale jeho střele se postavilo do cesty břevno.

 

Dolní Benešov jede příští kolo do Jakartovic. Stěbořice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Stěbořice byly velmi silný soupeř, protože jsou jedním z aspirantů na postup. My jsme se dvakrát v první půli dostali do vedení. Ve druhé nám začali postupně docházet síly, a soupeř toho využil k obrácení výsledku.Zápas měl velmi dobrou úroveň.

TJ Sokol Stěbořice
Tomáš Dietrich (kapitán): Byli jsme celý zápas lepší, ale vlivem dvou chyb jsme umožnili soupeři dvakrát se dostat do vedení. My jsme však trpělivou a kvalitní hrou strhli výhru nakonec na svou stranu. Hra nebyl z naší strany ideální.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
L. Chvěja [-] - M. Casey [-] (86. T. Král [-] ) , M. Jašek [-] , D. Štefek [-] , M. Balavajder [-] , P. Tkačík [-] , M. Večerek [-] (82. M. Gross [-] ) , T. Koska [-] , R. Paluv [-] , M. Spruch [-] , L. Stříbný [-]

TJ Sokol Stěbořice
R. Kokošek [-] - T. Dietrich [-] , O. Haas [-] (80. P. Fiedler [-] ) , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] (45. M. Dietrich [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , O. Šmalec [-] , M. Fiedler [-] (66. M. Šimon [-] ) , F. Kramný [-] (78. M. Paleta [-] ) , J. Šindelář [-] , V. Konečný [-]

ŽK: 50. M. Jašek , 85. D. Štefek - 13. V. Graca , 88. M. Paleta .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - CAHEL Robin, BINAR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra hostů

Benešov je nováčkem soutěže. Stěbořice zase favoritem. Pokud chtěji hosté konečně postoupit, nesmí si dovolit zaváhat.