2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 15:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina udolala Dolní Životice


Branky


13

Vřesina vyhrála o dvě branky nad Životicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla

Vřesina ve svém tradičním čase přivítala mužstvo z Dolních Životic. Celý zápas se nesl v duchu neproměněných vřesinských šancí. Už na začátlu zápasu se dvakrát dostal do vápna Mrázek, ale střela z jeho kopačky jen dvakrát minula tyč Kramného brány. O chvíli později se řítil z boku na Kramného sám Jiří Pešek, ale z úhlu jen o centimetry minul hostující tyčku. Ujala se teprve střela Boháče, který si navedl míč na střed hřiště a ránou asi z dvaveti metrů poslal balon k tyči do sítě. Hosté v prvním poločase se zmohli pouze na hlavičku Hanáka, která mířila nad domácí branku. Poločas se pak dohrál sice za tlaku domácích, ale bez jejich významnějsích šancí. 

Vřesina vedení navýšila

Ve druhé části se obrázek hry na hřišti vůbec nezměnil. V 56. minutě nahrál Martin Pešek na svého bratra, který míč prodloužil uličkou mezi dvěma obránci na Mrázka, který asi z deseti metrů pokořil brankáře Kramného - 2:0. V dalším průběhu už si ale střelci domácích mohli drbat vlasy na hlavě. Nejdříve z malého vápna přestřelil Boček. Po centru Jiřího Peška pálil nad i Vojtěch Kocián. Ve stoprocentní šanci selhal po nahrávce Mrázka i Říha, kterého vylapal brankář Kramný. Neujala se po centru Martina Peška ani hlavička bratra Jiřího, který opět ztroskotal na Kramném. Životice se ve druhém poločase dostaly jen k táhle střele Marka Tenglera, která šla těsně vedle. 

 

Vřesina jede příští kolo do Štítiny. Životice budou hostit Chuchelnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Martin Pešek (hráč): Byl to festival zahozených šancí. Klidně jsme mohli vyhrát i dvojciferným výsledkem. Co jsme neproměnili, to byla fakt hrůza. Snad se to příště zlepší.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Byl to jednoznačný zápas, a jen díky domácí impotenci jsme prohráli jen o dvě branky.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - T. Mrázek [-] (90. J. Kučera [-] ) , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , M. Waszut [-] (73. M. Guřan [-] ) , V. Kocian [-] , P. Boček [-] , V. Čech [-] , M. Boháč [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] (46. O. Jasník [-] ) , J. Tengler [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] (29. P. Pohaněl [-] ) , L. Štrbík [-] , V. Palyza [-]

ŽK: 36. T. Mrázek , 79. V. Čech - 26. M. Pumr , 67. L. Černý .
Hráči zápasu: P. Strakoš , M. Waszut - Š. Kramný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - HLADÍK Miroslav, RÁCZ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Vřesina měla na jaře formu. Životice ale taky. Vřesina však využije domácího prostředí.

Tip: výhra domácích