Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vysoko porazily Březovou


14

Vávrovice vyhrály o šest branek nad Březovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Vávrovice přivítaly netradičně v neděli mužstvo z Březové, která přijela do Vávrovic s oslabeným kádrem, a na hře to bylo znát. Po šesti minutách přiťukl na šestnáctku balon Jakub Lichovník Pchálkovi, který obstřelil brankáře Krejčího – 1:0. Po čtvrthodině hry po nahrávce Pchálka se dostával do šance Jakub Lichovník, ale tentokrát ještě neměl nazuty ty správné střelecké kopačky. Po dvaceti minutách pak štanou malou domů vystihl domácí Jakub Lichovník a pohodlně skóroval – 2:0. Za pět minut z hranice velkého vápna umístil míč k tyči Chryczyk – 3:0. Březová za pár sekund snížila, když trestný kop zakroutil nechytatelně k tyči Tomáš Křenek – 3:1.

Vávrovice vedení navýšily

Na počátku druhé půle po krásném sólu střílel k tyči Jakub Lichovník – 4:1. Březová se ještě na chvíli vrátila do hry, když centr Kostery zatloukl hlavou do kasy Kříž – 4:2. Zlomový moment přišel v 73. minutě po samostatné akci Jakuba Lichovníka – 5:2. To byl asi zlomový okamži zápasu. Hosté se zlomili a domácí přidali ještě další tři branky. Za čtyři minuty zatáhl do vápna míč Jan Lichovník, kde pom jeho nahrávce Martin Klein střílel mimo dosah brankáře Krejčího – 6:2. V 82. minutě se dostal do brejku Jakub Lichovník a vsítil svůj čtvrtý gól v zápase – 7:2. Pět minut před koncem si pak rohový kop Jana Lichovníka srazil do vlastní sítě Řehulka – 8:2.  

 

Vávrovice hrají příští kolo ve Stěbořicích. Březová bude hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Jednoznačná a zasloužená výhra, protože jsme je po celý zápas přehrávali a byli jsme lepší.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): Oproti loňsku nám chybělo dost klíčových hráčů. Bohužel jsme udělali i dost hrubek a soupeř je potrestal. Do stavu 4:2 to ještě nebyla taková hrůza, ale pak soupeř dal pátou branku asi čtvrthodinu před koncem a my se zlomili.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Schneider [-] , O. Halátek [-] , D. Klein [-] , M. Schoppik [-] - J. Lichovník [-] , J. Laifert [-] , J. Pchálek [-] (73. M. Klein [-] ) , J. Lichovník [-] , V. Pchálek [-] - J. Chryczyk [-]

TJ Vítěz Březová
R. Krejčí [-] - M. Murín [-] (65. A. Šuhajík [-] ) , O. Lichovník [-] , T. Pecka [-] , M. Šustek [-] , J. Šuhajík [-] , P. Křenek [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 86. M. Klein .
Hráči zápasu: J. Lichovník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PINČEK Milan, WYSOGLAD Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování. Jaro zastihlo domácí v pohodě. Březová zase byla třetí. Vidím to na plichtu.

Tip: výhra domácích