Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 15:30

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice rozstřílely Jakartovice


Branky


15

Těškovice porazily o osm branek Jakartovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Ve sváteční dohrávce přivítaly Těškovice mužstvo z Jakartovic, kterému se poslední dva zápasy vůbec nevydařily. V prvním poločase to vůbec na takovou kanonádu nevypadalo. Hrá se víceméně vyrovnaný fotbal, i když domácí měli přeci jen více šancí. Už ve 4. minutě odcentroval Vladimír Šenk na nabíhajícího Reka, jehož střelu vyrazil brankář Barták na roh. Z následného rohu Vladimíra Šenka otevřel Vavrečka hlavou skóre zápasu - 1:0. Jakartovice zareagovaly z přímého kopu, který skončil mimo tři tyče. Za chvíli jejich střelecký pokus skončil v náručí Krčmáře. V 10. minutě křižná střela Daniela Krayzela minula levou tyčku. Za osm minut vyrazil Barták tvrdou střelu Vavrečky. Ve 34. minutě prošel středem domácí Strojil, jehož pokus vykryl Barták. Za chvíli Strojil našel Vladimíra Šenka, jehož zakončení srazil Barták na rohový kop. Ve 42. minutě rohový kop Vladimíra Šenka našel Juchelku, jehož střela byla sražena zpět k Vladimírovi Šenkovi, jehož pumelice byla sražená na další roh. V závěru poločasu pas Strojila našel hlavičku Vladimíra Šenka, který přehlavičkoval bránu.

Těškovice daly sedm branek

Ve druhé půli spustily Těškovice brankostroj. Po pár sekundách centr Illíka nadvakrát propasíroval do brány Rek - 2:0. Další tutovka Vladimíra Šenka skončila nad hostující bránou. Hosté pak dvakrát vystřelili vedle a průnik Tomáše Šupáka vyrazil brankář Krčmář na roh. V 63. minutě vysunul Illík Reka, jehož centr vyrazil Barták před Vladimíra Šenka, který v poklidu posunul míč do brány - 3:0. Hosté třetí gól definitivně srazil na kolena a domácí pak už jen navyšovali skóre. Za čtyři minuty Daniel Krayzel narazil míč Illíkovi, jehož zpětnou přihrávku poslal Daniel Krayzel pod víko - 4:0. V 69. minutě prošel středem hřiště přes tři hostující hráče Strojil, který namazal Juchelkovi, který umístil balon nechytatelně k tyči - 5:0. Za deset minut nahrál Illík Juchelkovi, jehož milimetrový centr zametl do brány Rek - 6:0. V 83. minutě vydláždil českou uličku Juchelka pro Illíka, který nedal nešťastnému Bartákovi žádnou šanci - 7:0. Osmý hřebíček do hostující rakve zatloukl po samostatné akci Vavrečka střelou ze slabší levačky, která skončila u tyčky - 8:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Děsivý hokejový výsledek neodpovídá průběhu celého utkání, protože první poločas byl zcela vyrovnaným. Hosty pak rozhodil rychlý gól u úvodu druhého poločasu a definitivně pak inkasovaná třetí branka, po které zápas jen dohrávali. Naopak naše mužstvo bylo při střelecké chuti.

FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Není co hodnotit, hra bez nasazení, žádná střela, máme za poslední 3 zápasy tři nebezpečné akce a dneska nebyla žádná, jedná střela jinak nic, ostuda, musíme se všichni chytnout za nos a začít makat, fotbalisti jsme, ale teď nám to nejde vůbec, jak se říká na posraného i hajzl spadne, tak to jsme teď my. Doufám, že to v sobotu už konečně zlomíme.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - V. Šenk [-] (73. V. Binar [-] ) , D. Juchelka [-] , T. Rek [-] , D. Illík [-] , V. Vavrečka [-] , V. Krayzel [-] , O. Strojil [-] (79. D. Sedlák [-] ) , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-] (73. R. Lazecký [-] )

FK Jakartovice
D. Barták [-] - J. Šťastný [-] , M. Poštulka [-] , J. Schreiber [-] , M. Gračanin [-] , M. Šupák [-] (73. T. Bartusek [-] ) , K. Török [-] , R. Rustler [-] , T. Šupák [-] , P. Anděl [-] , L. Bartoš [-] (46. M. Došla [-] )

ŽK: 43. L. Bartoš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Těškovice a jejich pověstná umělka jim přinese tři body.

Tip: výhra domácích