Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určické béčko porazilo Němčice


Branky


0

V sobotu 15. října bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 11. kola okresního přeboru mezi místním béčkem a mužstvem Němčic nad Hanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase sice měli míč častěji na kopačkách domácí hráči, ale vedení se ujali již v 7. minutě hosté. První střelu gólman za svá záda nepustil, míč se ale dostal zpět k hostujícím hráčům a Handl z blízka prostřelil brankáře Hýbla – 0:1. Ve 29. minutě udělal chybu P. Mlčoch, k míči se dostal Vyroubal a poslal hosty již do dvou gólového vedení. V 34. minutě se gólově prosadili i domácí. Na centr Ježka si naběhl Javořík a z úhlu zamířil přesně ke vzdálenější tyči – 1:2. V závěru prvního poločasu si vybrali pořádnou porci štěstí domácí hráči, kdy míč po střele Vyroubala skončil na tyči. Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí hráči a po hodině hry dvěma slepenými góly z kopačky Vodáka otočili skóre. Nejprve to bylo po trestném kopu a ve druhém případě si naběhl za obranu a prostřelil brankáře Chmelaře. Gólovou tečku za utkáním učilil v poslední minutě Javořík, který tečoval Kouřilovu střelu z trestného kopu.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
M. Hýbl [-] - R. Paul [-] , P. Mlčoch [-] , M. Rosenberg [-] , M. Mlčoch [-] , P. Vodák [-] , D. Javořík [-] , J. Kouřil [-] , J. Hanzelka [-] , T. Ježek [-] , M. Hudský [-]

FK Němčice
O. Chmelař [-] - J. Župka [-] , Z. Hrbáček [-] , J. Zlámal [-] , M. Handl [-] , R. Vyroubal [-] , P. Hrabal [-] , M. Hrabal [-] , J. Jordán [-] , M. Korčák [-] , P. Řezáč [-]

ŽK: 31. R. Vyroubal .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: PROCHÁZKA Jaroslav - KORDZIK Angel Slawomir, MAŠEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.