Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

1.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým Durisol Všeradice B inkasoval na Tetíně jedenáckrát.


Branky


6. V. Janda , 7. M. Gaži , 10. S. Libor , 28. L. Vlasák , 32. S. Libor , 40. J. Michalík , 44. J. Michalík , 50. V. Janda , 64. H. Jan , 73. O. Hrdlička , 88. B. Karel
0

Tetín se v posledních zápasech začíná v tabulce posouvat výš, pomohla tomu i výhra 11:0 proti týmu Durisol Všeradice B. Celek Všeradic dorazil na zápas pouze v osmi hráčích. Pro domácí tým nebyla dnešní výhra vůbec těžká. Diváci mezi sebou dokonce uzavírali sázky, kolik dá který hráč branek a jak celý zápas dopadne. I přes to, že padlo jedenáct gólů, žádný z hráčů si nezapsal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm branek za půli.

První poločas zahájil hvizdem rozhodčí Hájek Václav. Celek Všeradic dorazil pouze v osmi hráčích, takže výhra se pro domácí zdála velmi jednoduchá. I když se během poločasu našla chvilka, kdy se Všeradice dostali ke hře, v tak malém počtu hráčů na hřišti nemohli nabídnou svým fanouškům žádný zvrat. V přestávce po prvním poločasu se do šaten odcházelo za stavu 7:0 . 

Vysoká výhra domácího celku.

I když mnoho diváků nevěřilo, že se zápas dohraje, pravda byla jiná, oba celky do druhého poločasu nastoupili. Všeradice se nechtěli vzdát a bojovali i v druhé půli, alespoň o jeden gól. Bohužel se jim nepovedlo dostat se k pořádné šanci, naopak tým Tetína šance měl a čtyři také proměnil. V osmdesátéosmé mnutě padl poslední gól od hráče Tetína Karla Bláhy. Diváci mezi sebou od začátku zápasu uzavírali sázky, jak zápas dopadne a kolik kdo dá branek. Nejvíce se domnívali, že padne hattrick a každý měl svého favorita, ale bohužel hattrick nepadl od nikoho, branky si mezi sebe rozdali hráči poctivě. Druhý poločas rozhodčí ještě nastavil o jednu minutu, po té byl poslední hvizd a domácí mohli slavit vysokou výhru 11:0.



Sestavy


TJ a SK Tetín B
L. Holeček [-] - V. Červený [-] (69. D. Daniel [-] ) , M. Burian [-] , V. Janda [-] , H. Jan [-] , L. Balada [-] - O. Hrdlička [-] , M. Gaži [-] (46. B. Karel [-] ) , L. Vlasák [-] - S. Libor [-] , J. Michalík [-] (46. J. Zdechovan [-] )

FK Všeradice 1932 B
M. Netík [-] - D. Bambas [-] , T. Anděl [-] , F. Anděl [-] , M. Kulhavý [-] , J. Simandl [-] , R. Hruška [-] , T. Kunc [-]

Místo: Tetín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: HÁJEK Václav - KRTEK Martin (N), URBAN Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.