Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky B s Ujčovem jen remizovaly


19

Fotbalisté Počítek B si připsali proti Ujčovu druhý soutěžní bod za divokou remízu 5:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Počítky B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Ujčova. Byl to zápas dvou posledních celků tabulky. Oba týmy ještě nepoznaly jak chutná vítězství. Ujčov potřetí v sezóně remizoval, tentokrát to bylo na půdě Věchnova po bezbrankové remíze 0:0. Počítky B naopak vysoko podlehly na půdě Velké Losenice v poměru 8:2. Utkání se hrálo za nevlídného počasí. Po počáteční oťukávané začaly padat i první branky. V 17. minutě se postaral o vedení domácích Lukáš Sláma - 1:0. Jenže domácí se z vedení dlouho neradovali a ve 21. minutě vyrovnal na 1:1 Zdeněk Josífek. Ve 25. minutě pak dokonal obrat Pavel Mitáš a hosté rázem vedli 1:2. Domácí se naštěstí neseš pálí a ve 40. minutě dokázal Roman Halama vyrovnat na poločasových 2:2.

Divoký zápas skončil dělbou bodů

Ve druhém poločase se několikrát měnilo skóre. Ve 48. minutě šli podruhé v zápase domácí do vedení, když se opět prosadil Lukáš Sláma - 3:2. Za domácí tým se pak ještě trefil Ondřej Toman a za hosty přidal druhou branku Pavel Mitáš a také se střelecky prosadil Vít Šikula. Skóre zápasu tak bylo nerozhodného 4:4. V 84. minutě pak přiblížil k první výhře Počítek Ondřej Toman, jenže v 87. minutě vrátil nerozhodný stav 5:5 Jaroslav Nedoma. 



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí: Na hřišti v Počítkách se dneska asi nejvíce bavil nezaujatý divák. Všichni ostatní si asi museli připadat jak na pouťové střelnici. Za mě dát venku pět kusů a nevyhrát je peklo...ale kolega Bojda by mohl po Velmezu také vyprávět. Asi odstupem času musím uznat že na 3 body to dneska nebylo. Sestřelené vršky bříz kolem hřiště by také podaly své svědectví o naší super nemohoucnosti. Dobře je že se pomalu začínáme scházet a tak je nasnadě že přijde další zlepšení.... ve středu přijede Bojda Boys a očekávám parádní zápas. Ujčov pitcho!!



Sestavy


SK Transformátor Počítky B
P. Šula [-] - V. Padalík [-] , A. Říčan [-] , M. Landsman [-] , T. Straka [-] (46. J. Neček [-] ) - L. Hocke [-] , O. Zajíček [-] - M. Dvořák [-] , R. Halámka [-] , L. Sláma [-] - O. Toman [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - D. Nedoma [-] , M. Loukota [-] , M. Dvořáček [-] , V. Šikula [-] , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] , P. Mitáš [-] , Z. Josífek [-] , O. Jančík [-] , P. Mareš [-]

ŽK: 53. V. Padalík , 70. J. Neček - 34. M. Dvořáček .
Hráči zápasu: L. Sláma - P. Mitáš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BAJER Josef - NEČESÁNEK Miloš (N), ŠUSTR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

V souboji dvou posledních týmů skončí výhrou hostí.

Tip: výhra hostů