3:2
(3:2)
38. A. Stejskal
45. R. Kasal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov zdolal Velkou Losenicí


Branky


31. O. Ostrýž (p.) , 42. V. Hulák , 43. O. Ostrýž - 38. A. Stejskal , 45. R. Kasal (p.)
20

Fotbalisté Věchnova si připsali proti Velké Losenici výhru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Věchnov přivítal na svém hřišti Velkou Losenicí. Věchnov si přivezl z minulého kola výhru 4:1 že hřiště Rudolce. Velká Losenice dokázala v domácím zápase vyrovnat s Pohledce v nastaveném čase na konečných 4:4. Ve Věchnově se podstatné věci děly až po půlhodině hry. Do té doby to nevypadalo, že by padl v prvním poločase pět branek. Jako první se radovali z vedení domácí fotbalisté, když dostal možnost ve 31. minutě zahrávat pokutový kop Ondřej Ostrýž, který ho také proměnil - 1:0. Ve 38. minutě ale hostující Aleš Stejskal vyrovnal na 1:1. Závěr poločasu však přinesl gólové žně. Nejprve ve 42. minutě vrátil domácím vedení Vít Hulák a o minutu později zvyšoval na 3:1 svou druhou brankou v zápase Ondřej Ostrýž - 3:1. Hosté se dostali do zápasu proměněnou penaltu Radima Kasala - 3:2.

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Druhý poločas nepřinesl žádnou branku ač příležitosti ke skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustil. Domácímu týmu to ale vadit nemuselo, protože si přenesli do druhého poločasu jednogólové vedení, které také nakonec s přehledem uhájil a připsali si tak tři body za výsledek 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Velká Losenice
Jančík Oskar, vedoucí: Do utkání jsme vstoupili tragicky. První domácí roh skončil po naší nepozornosti ve 3min v síti. To nás značně rozhodilo a celý první poločas jsme nebyli schopni většího odporu. Druhá půlka už od nás byla mnohem lepší avšak paradoxně s horším výsledkem. Neustále nás však srážela vlastní nepřesnost v rozehrávce a osobní chyby. Přesto jsme dali kontaktní gól na 2:1 a myslím že jsme pak měli kopat i penaltu. Nicméně sundám-li růžové brýle, musím objektivně uznat že dneska to na body nebylo. Domácí ofenziva během celého zápasu bombardovala Fan Burše v naší bráně tak,že po zápase hrál všemi barvami. Dva inkasované góly v závěru tak jen stvrdily to že nejsme v herní pohodě a neustálé různé absence na zápasy ale i tréninky se výrazně zobrazují do celkového obrazu. Za týden přijedou na derbíčko kluci z Véchnova. Jak se říká-derby nemá favorita a tak očekávám zajímavý střet a za nás když už nic jiného mohu slíbit jízdu po prdeli.... Ujčov pitcho!!!



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Vrbka [-] (46. J. Šípek [-] ) , J. Bílek [-] , D. Kolbábek [-] , T. Kolbábek [-] (64. P. Kubík [-] ) - P. Soudek [-] , V. Hulák [-] , J. Smolík [-] - O. Ostrýž [-] (76. T. Bukáček [-] ) - M. Svoboda [-] (46. V. Kroupa [-] ) , P. Kučera [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , D. Králíček [-] (71. P. Málek [-] ) , R. Kasal [-] , D. Baránek [-] , A. Stejskal [-] (74. R. Pátek [-] ) , P. Zástěra [-] (70. O. Augustin [-] ) , R. Čihák [-] , P. Mach [-] , J. Augustin [-]

ŽK: 34. P. Kučera , 85. J. Bílek - 88. D. Baránek . ČK: 41. T. Neubauer .
Hráči zápasu: V. Hulák - R. Kasal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - POKORNÝ Josef (N), UHLÍŘ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Věchnov je v tomto zápase jasným favoritem a tuto roli také potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

I přes převahu domácích skončí zápas remízou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věchnov v minulém kole jasně porazil Rudolec. Na domácím hřišti budou ještě silnější a pohlídají si výhru nad Velkou Losenicí minimálně o 3 branky.

6. 9. 2022 07:45
Výhra domácích