Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín B porazil doma Březí


19

Fotbalisté Měřína B si připsali proti Březí opět výhru a upevnili si první místo v tabulce 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Vedoucí tým soutěže Měřín B přivítal na svém hřišti fotbalisty z Březí. Měřín v minulém kole zvítězil v Radostíně 3:0 a díky nedohranému zápasu Velkého Meziříčí C se tedy vyhoupnul do čela tabulky. Jejich soupeř z Březí podlehl v derby fotbalistům Křoví na svém hřišti 0:2. Domácí byli aktivnější na míči, ale do zakončení se nemohli dostat. Až v 15. minutě došlo k prvnímu zakončení, domácí Řezníček nastřelil rovnou tyč. Ve 23. minutě zahrávali domácí roh, na přední tyč si naběhl Matoušek a hlavou s přehledem zakončil. O pět minut později zakončil kapitán Řezníček a zvýšil na 2:0. Největší šanci Březí měl Chlup, když se snažil prosadit z levé strany, nicméně jeho snaha skončila na P. Syslovi.

Domácí ještě skóre navýšili

V druhém poločase pokračovala dominantní hra Měřína. Po jednom ze soubojů, před vápnem hostí, nechal zkušeně sudí König výhodu, míč propadl k osamocenému Řezníčkovi, který zpoza šestnáctky zakončil do odkryté branky a svým druhým gólem v zápase zvýšil na 3:0. K zdramatizování zápasu došlo po zakončení Musila, ten odražený míč z dobrých 35 metrů zkušeně loboval za Syslova záda. Uklidnění pro domácí přinesl druhý gól Matouška, opět po rohovém kopu. Bůra vystavil Březí Švestka, když potrestal špatnou rozehrávku hostí a podobně jako Musil přeloboval Grubera.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Horák [-] , F. Sysel [-] , D. Polák [-] , J. Kolouch [-] - M. Jaša [-] (60. J. Zelinka [-] ) , L. Řezníček [-] , M. Matoušek [-] , L. Vokurka [-] , Z. Vaněk [-] - D. Rous [-] (80. S. Švestka [-] )

TJ Březí-Březské
J. Gruber [-] - P. Jelínek [-] , M. Holánek [-] , P. Šimek [-] - M. Hřebíček [-] , Z. Vala [-] , M. Musil [-] , O. Hladík [-] , T. Habán [-] , R. Štěpánek [-] - - J. Chlup [-]

ŽK: 76. J. Zelinka - 50. M. Holánek , 69. J. Chlup .
Hráči zápasu: L. Řezníček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - KOLOUCH David (N), ZDVIHAL Šimon (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Měřín B je zatím stoprocentní a vévodí tabulce. A to se nezmění ani po zápase s Březím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Na straně Měřína je kvalita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zde bych zkusil překvapení kola. Pokud bude Březí v plné sestavě a vezmou s sebou nejlepšího střelce Jirky Chlupa. Mohli by v Měříně minimálně bod uloupit . A pokud to budou 3 body, tak určitě přijedou ‚, békat ‘‘ na hody do Bíteše.