Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 13:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín B otočil zápas s Ujčovem


18

Fotbalisté Měřínu B si připsali proti Ujčovu neskutečnou výhru, kdy otočili zápas v závěru zápasu 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Kvůli podmáčenému terénu se utkání sehrálo na menším rezervním hřišti, a to hrálo do karet hostům z Ujčova. Hned ve 4. minutě využil M. Dvořáček přímého volného kopu z hranice šestnáctky, když ukázkově zakroutil míč okolo zdi a nechal domácího P. Sysla bez šance - 0:1 Gólové situace nevznikaly ani na jedné straně, až do 19. minuty, kdy Ujčov zahrával rohový kop, ten se snesl k osamocenému M. Dvořáčkovi, který nadvakrát domácího gólmana překonal - 0:2. Domácí se snažili převzít iniciativu, ale za první poločas na branku nevystřelili, zato hosté ještě nastřelili tyč.

Domácí předvedli obrovský obrat v závěru zápasu

V druhém poločase jasně dominovali domácí, hosté se dostávali za půli hřiště sporadicky a největší šanci měli opět po rohovém kopu. Měřínští stříleli hlavně ze střední vzdálenosti, do vyložených šancí se dostávali přes pevnou obranu hostí jen velmi těžko a když už ji překonali, neřešili dané situace dobře. To se změnilo v 81. minutě, když Z. Vaněk vnikl po pravé straně do vápna a předložil míč S. Vlachovi, který se nemýlil - 1:2. Utkání gradovalo. V 88. minutě domácí zahrávali před vápnem přímý volný kop, ke kterému se postavil L. Vokurka a výstavní ránou do pravého horního rohu vyrovnal stav utkání - 2:2.Snový závěr pro domácí nastal v 90. minutě, po odrazu J. Krčál šikovně propustil míč na dorostence V. Chlubnu, který zkušeně zakončil k pravé tyči a zvrátil stav utkaní na 3:2.



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí: Zápas se hrál na zadním rezervním hřišti což se zpočátku zdálo jako výhoda pro nás. Domácí kombinace drhly na nerovnostech a my jsme byli maximálně efektivní. Trestňák,roh a vedení 2:0 plus tyčka. Poločas snů. Druhá půle se nesla v permanentní domácí snaze o zvracení výsledku. Zasypali nás snad 30 ti střelami,ale vše ze střední vzdálenosti a nepřesné. Zvrat nastal 10 min před koncem. Do zápasu Měřín pustil pomezní rozhodčí a jeho němý prapor při náběhu. Obrovská euforie domácích pak vyústila v dokonalý obrat k čemuž jim gratuluji...za svou víc jak 20ti letou kariéru jsem nic podobného nezažil a dneska budu blbě usínat. Za týden nás čeká rozjetý nováček z čela tabulky a to bude výzva sama o sobě. Ujčov pitcho



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Horák [-] , J. Benda [-] , L. Vokurka [-] , Z. Vaněk [-] - D. Doležal [-] (76. V. Chlubna [-] ) , S. Vlach [-] (90. S. Švestka [-] ) , J. Vlach [-] , T. Gondek [-] (82. J. Krčál [-] ) , M. Sýkora [-] - D. Rous [-] (76. L. Pololáník [-] )

SK Ujčov
F. Bureš [-] - D. Nedoma [-] (79. P. Ryba [-] ) , J. Nedoma [-] , P. Kuda [-] , P. Mitáš [-] , Z. Josífek [-] , M. Dvořáček [-] , M. Loukota [-] , V. Šikula [-] (85. J. Večeřa [-] ) , O. Jančík [-] , M. Živný [-]

ŽK: 3. L. Vokurka , 20. D. Horák , 66. M. Sýkora .
Hráči zápasu: L. Vokurka - M. Dvořáček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - HLADÍK Jiří (N), PÓL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Patrik Chalupa
Tip experta: výhra domácích

Výhra Měřína, který prodlouží sérii vítězství.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích