4:4
(3:2)
21. R. Večeřa
42. R. Večeřa (p.)
49. J. Poul
88. A. Hlaváč (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov se rozešel s Radostínem B smírně


Branky


15. V. Peňáz , 19. V. Peňáz , 26. D. Invald (vl.) , 73. V. Dostál - 21. R. Večeřa , 42. R. Večeřa (p.) , 49. J. Poul , 88. A. Hlaváč (vl.)
15

Fotbalisté Jimramova si proti Radostínu B připsali první podzimní bod za remízu 4:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

 

V utkání 2.kola přivítali domácí na výborně připravené hrací ploše za mírného deště před pěknou diváckou kulisou béčko Radostína. Domácí od začátku na soupeře vlétli, dobře kombinovali a zakončovali akce častou střelbou. Hned v 1.minutě po pěkné kombinaci trefil Zbytovský ze šestnáctky pravou spojnici. V dalších minutách hosté nestíhali, ale brankář Homola je držel. V 15.minutě po několika pěkných přihrávkách přišlo dobré zakončení brankář hostí míč vyrazil a Vojtěch Peňáz uklidil míč k pravé tyči. V 19.minutě si Vojta Peňáz naběhl na kolmou přihrávku a s jistotou trefil po zemi k levé tyči 2 : 0. V 21.minutě přišla sporná situace, hostující Večeřa vystřelil, brankář Hlaváč zasáhl, na čáře za čarou?, kdo ví – hosté přesvědčili rozhodčího, ať se zeptá asistenta – laik p. Ambrož z Radostína – ten branku potvrdil 2:1. Domácí se nedali znechutit a dál měli výraznou převahu, ve 23,minutě bomba Dvořáka skončila na břevně a ve 26.minutě brankář Homola výborně zasáhl proti střele z levé strany, ale dezorientovaný D.Invald poslal míč k pravé tyči vlastní branky.Ve 35.minutě se za šestnáctkou uvolnil Zbytovský a zvonila pravá tyč hostující branky. Ve 41.minutě došlo k souboji v domácí šestnáctce, rozhodčí nechal hru pokračovat, ale po nátlaku hostujících hráčů nařídil pokutový kop, který Večeřa s jistotou proměnil. Zbytek poločasu neměl s fotbalem nic společného, několik velmi ostrých zákroků na obou stranách a tak bylo štěstí, že přišla poločasová přestávka.

Oba týmy se po dělily o body

Do 2.poločasu hosté vystřídali dva hráče, změnili způsob bránění a vzhledem k těsnému stavu vycítili šanci, Ta se naskytla ve 49.minutě, kdy střídající Poul prošel asi 60 metrů po levé straně a jeho tečovaná střela skončila v levé šibenici domácí branky. Po této brance domácí vypadli z role a hosté byli na koni. Domácí sice tlačili, ale do obrany hostí se dostávali již hůře a co prošlo zlikvidoval brankář Homola. Hosté hrozili z rychlých protiútoků a v 63.minutě přišla další klíčová chvíle zápasu hostující útočník postupoval sám na domácí branku, hluboko uvnitř šestnáctky byl podražen, penalta na 200% a jasná červená karta, k překvapení všech, hráčů i diváků se pokračovalo ve hře. Domácí zvyšovali tlak a v 73.minutě se neomylně po zemi k pravé tyči z 18ti metrů trefil Zbytovský. Hosté hru otevřeli a hrál se vyrovnaný zápas a v 83.minutě se znovu zaskvěl Homola když zázračně vytáhl křížnou střelu Čupra. Hostům se snaha vyplatila, když v 88.minutě si brankář Hlaváč po dlouhém autovém vhazování srazil míč do sítě 4 : 4. Domácí se sice snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale situace již pod tlakem neřešili dobře a tak se přesvědčili, že i v jasném utkání se dají ztratit dva body, ale výkon hlavně v útočné fázi je příslibem do dalších utkání. Hosté byli odměněni za bojovnost, za to , že se snažili i za nepříznivého stavu a když je štěstí neopustí ani v dalších utkáních budou v popředí tabulky. V utkání je podržel výborný brankář Homola a bezchybný střední záložník Večeřa.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Borovský Pavel, hráč a trenér: Prvních 35 minut bylo výborných a měli jsme v nich zápas rozhodnout. Bohužel ke třem hezkým brankám, už jsme přidávali jen břevna, tyče a zahozené šance. Navíc jsme si nechali dát šatňáka a do druhé půle šli jenom s jednobrankovým vedením. Ve druhé půli jsme úplně vypadli z role, zbytečným gólem jsme nechali soupeře vyrovnat a sami se do šancí moc nedostávali. Když už se něco urodilo, tak výborně zasáhl hostující góloš, nakonec však přece jen Zbyťák přehoupl skóre zase na naši stranu. Nedokázali jsme však přidat pojistku, ke konci se asi zbytečně hrnuli dopředu a nakonec nás soupeř potrestal a odvezl si domů bod. O výhru jsme se připravili sami, ale když navážeme na první půli, nemám o naše výsledky strach. Tak uvidíme za týden v Březí...Sportu zdar, vesnické čutané zvlašť a DYCKY

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Invald Lukáš: K utkání jsme přijeli s jasným úkolem uhrat lepší výsledek než při naší poslední návštěvě. To se nám nakonec povedlo nad očekávání a bod má pro nás cenu zlata. Zejména v první půlce byli domácí jasně lepší, duraznejsi, odvážnější, fotbalovejsi a bojovnejsi. Polocasovy výsledek 3:2 byl takový malý zázrak, protože jsme preckali ještě asi 4 tyce a další vyložene šance. Do druhé půle jsme šli se snahou vydolovat aspoň bod. Nakonec se nám to s vypětím všech sil a velkou dávkou štěstí povedlo. Opět musím kluky pochválit za bojovnost, nezabalili jsme to a byli jsme odmemeni.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Sedlák [-] , K. Šenkýř [-] , V. Dostál [-] , Z. Novotný [-] - L. Zbytovský [-] , M. Dvořák [-] , M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] - P. Borovský [-] , O. Nyshkur [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - J. Novotný [-] (77. P. Barták [-] ) , D. Krča [-] , L. Dvořák [-] , T. Kadlec [-] , R. Večeřa [-] , P. Gregar [-] (46. J. Poul [-] ) , P. Koudela [-] (77. D. Poul [-] ) , M. Šimek [-] (46. P. Inwald [-] ) , D. Invald [-] , L. Invald [-]

ŽK: 89. K. Šenkýř - 45. M. Šimek , 78. T. Kadlec .
Hráči zápasu: V. Peňáz - R. Večeřa .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - AMBROŽ Vít (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: výhra domácích

Oskar boys z nás radši omarodili a tak nám začne podzim až teď. Chceme navázat na jarní výkony a příchod Zbyťáka nás může posunout zase o level výš. Musím kluky pochválit za přístup k tréninkům, který bývá o prázdninách většinou na hovno, ale tentokrát se chodilo poctivě. Připraveni jsme dobře, ale pravda leží na hřišti....Radostínská benfika u nás na jaře dostala sedm kulí, ale nic podobnýho neočekávám. Jiný tip než jedna však doporučit nemůžu (smích).

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích