2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec opět remizoval


Branky


27. D. Bártek , 44. T. Šolc - 4. P. Kubík , 20. J. Vrbka
15

Fotbalisté Pohledce si proti Věchnovu připsali druhou remízu v sezóně 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí smazali dvougólovou ztrátu

Pohledec přivítal na svém hřišti fotbalisty z Věchnova. Oba celky zahájily sezónu na vlastním hřišti a moc radosti jim konečné výsledky neudělaly. Zatímco Pohledec bral alespoň bod s Křižanovem B za remízu 1:1, Věchnov nestačil na své půdě nováčkovi soutěže z Velkého Meziříčí C, kterému podlehly 0:2 a určitě budou muset na půdě Pohledec zapracovat na koncovce. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Úvod zápasu vyšel lépe hostům, které poslal do vedení ve 4. minutě Petr Kubík - 0:1. Hosty úvodní branka nabudila a ve 22. minutě utekli dokonce na rozdíl dvou branek. O gólovou trefu se postaral Josef Vrbka - 0:2. Naštěstí se domácí probrali a ve 27. minutě vstřelil kontaktní branku Dominik Bártek - 1:2. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin hostům veseleji, přišla 44. minuta a vyrovnání na domácí straně. Na 2:2 vyrovnal Tomáš Šolc. 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhém poločase již nebylo k vidění tolik fotbalové podívané a hlavně již žádná střela obou celků nerozvlnila síť soupeřovi brány. Proto se body nakonec spravedlivě rozdělily. 



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Žák [-] , T. Šolc [-] , D. Bártek [-] , T. Hromádka [-] , M. Fajmon [-] , J. Švanda [-] , L. Jambor [-] , P. Prchal [-] , J. Pustina [-] , V. Šaroun [-]

TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - P. Kubík [-] , T. Bukáček [-] , O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , T. Kolbábek [-] , V. Kroupa [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , J. Vrbka [-]

ŽK: 42. T. Kolbábek .
Hráči zápasu: D. Bártek - P. Kubík .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - SMOLÍK František (N), HUMLÍČEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: remíza

Pohledci jaro moc nevyšlo a ani podzimní start asi nebyl podle jejich představ, ale jsou zkušenej mančaft a dostanou se do toho. Věchnovu jaro vyšlo, ale jinak zbytek věty jako u Pohledce). Takže Šolc 2 kusy, Onek 2 kusy, Soudy pošle pentli dva metry nad, 2:2 a zdarec( smích ).

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů