1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí si přivezlo výhru s Křižanova B


Branky


90. M. Těšík - 17. J. Chlup , 21. J. Chlup , 90. J. Chlup
14

Fotbalisté Křižanov B si proti Březí připsali domácí prohru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Domácí nastoupili do utkání zcela nekoncentrovaní a hostující borci si na hřišti mohli dělat, co chtěli. Po několika nevyužitých náznacích začali své příležitosti proměňovat v góly - v 17. využili Brožova zaváhání, kdy byl levý křižanovský obránce výrazně za obrannou linií svých spoluhráčů, Chlupovu první střelu sice dokázal Homola reflexivně vyrazit, prostoru a času na dorážku měl ovšem ostrostřelec Březí příliš mnoho - 0:1. Netrvalo dlouho a po dalším výborném Dostálově balonu za obranu se skóre měnilo opět, Homola totiž dokázal na hranici velkého vápna před dotírajcím útočníkem míč odklidit pouze k nepříliš vzdálenému Chlupovi, jehož střela k levé tyči nemohla být přesnější - 0:2. Hotovo mohlo být po další hrubce v domácích řadách, Mužátkova zaváhání hosté ovšem nevyužili. Útočné snahy první půle ze strany Křižanova rovnají se prázdné množině, domácí ofenziva se nezmohla na vůbec nic.

 

Do druhého dějství domácí přeskupili řady, stáhli hru na tři obránce a rovněž střídáním se pokusili ráz hry změnit. To se sice povedlo, křižanovští fotbalisté byli častěji u míče a rovněž několik více či méně výrazných náznaků bylo domácím k dispozici, na snížení skóre to ovšem nestačilo. Největší příležitosti se domácím naskytly až poté, kdy byla na několik desítek minut přerušená hra kvůli kolapsu hostujícího střídajícího hráče, Těšík trefil břevno, Procházkovu střelu z přímého kopu dokázal efektně zlikvidovat Urbánek. Hosté nezapomínali na ofenzivu ani v druhé části zápasu, využili až poslední z příležitostí, kdy dotřetice Chlup zblízka propálil Homolu - 0:3. Křižanovským byla dopřána aspoň symbolická odměna za snahu v druhé půli, na konečných 1:3 snížil Těšík.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Homola Martin: Za výkon v první půli si nic jiného než prohru nezasloužíme. Hráli jsme snad nejhorší půlku za posledních x let, chybělo absolutně všechno od nasazení, přes obětavost, agresivitu, po vzájemnou podporu a herní kvalitu. Že jsme se ve druhé půlce zvedli je sice hezké, ale na body to nemohlo stačit. Tak snad po nadějném výkonu v Pohledci spadneme zpátky z hrušky, doufejme, že nás nebude domácí ztráta s Březím na konci roku mrzet, přece jen je to jeden z týmů, který bychom doma měli porazit, pokud opět nechceme hrát do posledních kol o udržení.

TJ Březí-Březské
Březí - Březké: Konečně jsem se zbavili nepřízně paní štěstěny na domácím hřišti Sokolů z Křižanova a dokázali jsme to, k čemuž jsme měli už mnohokrát jen kousek a konečně porazili domácí. K výsledku nejvíce přispěla skutečnost, že se dostavili klíčový hráči a vsítili jsme první branku. Taky rozhodně pomohlo, že se rozhodčí celkem dokázal vyrovnat s hrou domacích a nedostal se pod tlak domácího publika, i když ten nepoměr žlutých karet je do očí bijící, ale minule bylo i hůř. Snad se nám start do soutěže podaří lépe než minulou sezonu. Náš sportovní ředitel v tomto ohledu udělal dobrou práci. Sportu zdar, vesnické kopané zvlášť.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Mužátko [-] (90. J. Hubl [-] ) , M. Burian [-] (90. J. Kolouch [-] ) , M. Broža [-] - T. Frantl [-] (46. B. Horníček [-] ) , T. Plocek [-] (46. A. Nedoma [-] ) , J. Švejda [-] - F. Mužátko [-] , M. Těšík [-] , M. Veselský [-] (46. M. Procházka [-] ) - M. Procházka [-]

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - P. Šimek [-] , R. Šmarda [-] , J. Jobánek [-] (90. P. Lysoněk [-] ) , J. Gruber [-] (90. O. Broža [-] ) - D. Dostál [-] (90. M. Tomek [-] ) , M. Hřebíček [-] , J. Chlup [-] , M. Sysel [-] , M. Musil [-] , P. Drápela [-] -

ŽK: 41. M. Burian - 37. J. Chlup , 44. D. Dostál , 60. M. Musil , 65. J. Jobánek .
Hráči zápasu: D. Dostál , J. Chlup .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - UHLÍŘ Lukáš, SKLENÁŘ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: remíza

Domácí se budou chtít vyhnout bojům o záchranu a získávat body hlavně doma. Začali dobře, když dovezli cenný bodík z Pohledce. Březí začíná dvakrát venku a protože neuspěli v Radostíně budou si chtít spravit chuť hned v dalším zápase. Mančaft mají kvalitní a bod z Křižanova odvezou.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích