Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

9.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tetínští doma vyhráli a posunuli se na druhé místo tabulky. FOTO


Branky


0

Zápas mezi Tetínem B a Chyňavou B sliboval hezkou podívanou. Oba týmy potřebovaly tři body. Tetín do zápasu nastupoval se třinácti body a Chyňava se čtrnácti. Lépe to nakonec skončilo pro domácí, tetínští Chyňavu porazili 5:3 . 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly a vyrovnaná hra.

Rozhodčí Josef Pos hvizdem zahájil zápas Tetín - Chyňava. Na první branku se nemuselo čekat dlouho, hned v osmé minutě se do za záda brankáře Ondřeje Grygara trefil domácí střelec Martin Pagač. Úvod zápasu patřil více domácím, ale šance byli vidět na obou stranách. Další branka byla vidět ve dvacátépáté minutě, trefil se Martin Krtek z Tetína, který o čtyři minuty dříve střidal. V první půlce bylo vidět i několik hraničních zákroků, ale rozhodčí Pos byl vždy v blízkosti a žádnou kartu nevytáhl. Do konce poločasu padl ještě jeden gól, tentokrát za záda brankáře domácích, Lukáše Holečka. Ve čtyřicáté minutě balon do sítě poslal chyňavský střelec Luboš Jelínek. První půle skončila a do šaten se šlo za stavu 2:1 .

Výhra domácích.

Po přestávce vstiupili do druhé půle lépe hráči z týmu Tetín, v padesátéprvní minutě se do sítě hostů trefil podruhé Martin Pagač. O osm minut později, v padesátédeváté minutě, se také podruhé trefil Martin Krtek a zvýšil gólový náskok na 4:1 . Chyňavští se ale nenechali zatlačit. V šedesátéprvní a v šedesátésedmé minutě se trefil Luboš Kosprd. Za stavu 4:3 se hra výrazně změnila, Tetín chtěl udržet vedení a více bránil. Těsně před koncem základní hrací doby, v osmdesátédeváté minutě, se trefil tetínský Daniel Dobříšan a uklidnil hru gólem na 5:3 . Rozhodčí zápas ukončil v devadesáté minutě. Tetín si odnesl ze zápasu tři body a v tabulce je nyní na druhém místě, o devět bodů za prvním týmem ENDECO Zdejcina. 



Ohlasy k zápasu


TJ a SK Tetín B
K.B.: Dnešní zápas byl velmi vyrovnaný. Hra byla rychlá a nebylo jednoduché dostávat se do jistých šancí. Naštěstí jsme vyhráli, tři body z tohoto zápasu jsou pro nás velmi důležité.




Sestavy


TJ a SK Tetín B
L. Holeček [-] - Š. Jakub [-] , L. Balada [-] , R. Pacák [-] , V. Červený [-] , M. Burian [-] (21. K. Martin [-] ) - L. Vlasák [-] (53. B. Karel [-] ) , M. Pagač [-] (65. D. Daniel [-] ) , H. Jan [-] , M. Gaži [-] , J. Zdechovan [-] -

SK Chyňava B
O. Grygar [-] - N. Žáček [-] , R. Lepič [-] , M. Čermák [-] , T. Trávnička [-] - L. Jelínek [-] , J. Hakl [-] , M. Lhoták [-] , M. Kšír [-] - L. Kosprd [-] , M. Krmenčík [-]

Místo: Tetín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: POS Josef - KAŇKA Tomáš (N), ŽÁČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.