Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 11:00

10.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První tým tabulky v deseti kolech ani jednou neprohrál. ENDECO Zdejcina má v tabulce za podzimní část už 28 bodů. FOTO


Branky


0

V podzimní části sezony se tým ENDECO Zdejcina již podruhé utkal s týmem z Tetína. Stejně jako v prvním zápase vyhráli zdejciňští. Domácí Zdejcina stále drží svojí neporazitelnost, po deseti odehraných kolech jsou neporaženi. Zápas s Tetínem B vyhrál domácí tým velmi vysokým rozdílem, konečný stav po utkání byl 7:1 .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas.

Tetínští se na zápas nesešli v dostatečném počtu. Dorazilo pouze devět hráčů a na hřiště tedy musel nastoupit i trenér Lacina a hráč Tetína A Karel Bláha, který původně přijel pouze jako divák. Zápas ENDECO Zdejcina - Tetín B začal hvizdem rozhodčího Vladimíra Chvátala, který celé utkání vedl. Na začátku prvního poločasu to vypadalo, že zápas bude vyrovnaný. Ale v páté minutě se po precizní práci s balonem dostal ze středu hřiště až ke střele Lukáš Helebrant a mířil přesně za záda Lukáše Holečka. I když si tetínští snažili vybojovat větší šanci nepovedlo se, naopak se ve čtrnácté minutě dostal k míči opět Lukáš Helebrat, který dostal přesnou přihrávku k noze. Brankář Holeček vyběhl příliš ven a záložník Zdejciny špičkou vytáhl střelu nad a brankáře přeloboval. Na poslední chvíli doběhl za Holečka obránce Tetína Jakub Švéda, hráč áčka, a snažil se střelu vykopnout, balonu se sice dotkl ale ten stejně skončil za brankovou čarou. Po jedenácti minutách hosté snížili na 2:1 , ve dvacátépáté minutě se po rohovém kopu trefil Roman Pacák, který překonal zdejcinského brankáře Martina Šafránka, ten nemohl se střelou nic dělat, balon přes velký shluk hráčů před sebou neviděl. Do konce poločasu byla hra docela vyrovnaná, ale žádný další gól nepadl ani na jedné straně. Ve čtyřicáté minutě rozhodčí Chvátal vytáhl za faul žlutou kartu, tu dostal tetínský Miroslav Gaži. Do šaten se v poločase odcházelo tedy za stavu 2:1 .

Gólová smršť domácích.

Ve druhém poločase do hry vstoupil lépe tým hostů, ale ne na dlouho. První část druhého poločasu byla opět vyrovnaná a na obou strannách bylo k vidění několik šancí. Poté byla hra spíše v režii domácích. Nejvíce šancí měl určitě Lukáš Helebrant. Jeho hlavička šla na bránu, kde chybělo velmi málo aby to byl gól. Balon trefil břevno a poté šel ven z brány. Někteří tvrdí že se míč celým objemem dostal za čáru, někteří tvrdí že ne, každopádně uznaný nebyl a stav tak na dlouho dobu zůstal 2:1 . V šedesáté minutě padla ještě jedna žlutá karta, dostal jí hráč domácího týmu Jiří Roll. V sedmdesáté páté minutě Zdejcina střídala, za hráče Martina Lepšíka přišel na hřiště Jaroslav Vandas, který se během pár vteřin na hřišti dostal do gólové šance, tu ale zneškodnil tetínský brankář Holeček. V sedmdesáté šesté minutě se trefil domácí Ondřej Choc a tím odstartovat gólovou smršť. O čtyři minuty později, v osmdesáté minutě střílel kapitán Zdejciny, David Vokáč. Dostal přihrávku od Milana Chovančíka a mířil po zemi přesně do branky. Dlaší gól padl hned po rozehrání, také v osmdesáté minutě se trefil hráč Milan Chovančík. Další střídání přišlo na straně domácích v osmdesátétřetí minutě, za hráče Davida Vokáče na hřiště šel útočník David Pikl. V osmdesáté čtvrté minutě se po třetí v tomto zápase trefil Lukáš Helebrant a zapsal si tím hattrick. Poslední vstřelenou branku si zapsal David Pikl v osmdesátéosmé minutě. Rozhodčí Vladimír Chvátal žádný čas nenastavil a hru ukončil v devadesáté minutě za stavu 7:1 .



Ohlasy k zápasu


OK ENDECO Zdejcina
Martin Šafránek- brankář: Zápas byl až do sedmdesátépáté minuty drama. Mohli jsme prohrát, převážně vlastníma chybama. Naštěstí se nám povedlo vyhrát. Ale výsledek 7:1 nikdo z nás nečekal.




Sestavy


OK ENDECO Zdejcina
M. Šafránek [-] - J. Roll [-] , K. Bína [-] , P. Kroka [-] , J. Rotta [-] - O. Choc [-] , M. Záruba [-] , L. Helebrant [-] , M. Lepšík [-] (75. J. Vandas [-] ) - D. Vokáč [-] (83. D. Pikl [-] ) , M. Chovančík [-]

TJ a SK Tetín B
L. Holeček [-] - Š. Jakub [-] , R. Pacák [-] , L. Balada [-] , L. Burián [-] - M. Gaži [-] , M. Pagač [-] , V. Červený [-] , V. Janda [-] - P. Lacina [-] , B. Karel [-]

ŽK: 60. J. Roll - 40. M. Gaži .
Místo: Zdejcina. Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHVÁTAL Vladimír - BUDÍN Zdeněk (N), HEJNA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.