Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec doma vyzrál na Čáslavice


Branky


34. K. Mrňa , 50. P. Rousek , 68. K. Mrňa , 71. P. Rousek , 80. J. Strnad - 52. P. Růžička , 54. M. Šimek
13

Fotbalisté Studence si připsali proti Čáslavicím domácí výhru 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

První střelecký pokus domácího Strnada  z 20-ti metrů letěla vedle tyče. Ve 14. minutě domácí Nejedlý vyslal bombu z 25-ti metrů, ale Belvončík vyrazil. Ve 34. minutě útočnou akci rozjel Januška, patičkou přihrál Mrňovi, ten prošel až k brankové čáře a střelou z nulového úhlu otevřel skóre (brankář si sám srazil míč do sítě) - 1:0. Ve 41. minutě hosté zahrávali trestný kop Šimkem z hranice velkého vápna. Hájek vyrazil mimo nebezpečí brány. Dá se říci, že domácí byli o něco lepší než hosté.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve 49. minutě Šimek rozehrál trestný kop z 20-ti metrů, ale Hájek chytil. V 50. minutě dlouhý centr zpracovávala hostující obrana velice špatně, odražený míč se dostal k Rouskovi, který z blízka skóroval - 2:0. V 52. minutě Šimek zatáhl míč po levé straně, přihrál před domácí branku, Patrik Růžička prakticky do opuštěné brány snažil na 2:1. V 54. minutě z brejku hostů Šimek srovnal na 2:2. V 63. minutě střela domácího Matějky šla po zemi k tyči, brankář Belvončík však vyrazil. V 68. minutě Mrňa zaběhl z levé strany, prostřelil brankáře a upravil na 3:2. V 71. minutě opět z levé strany Mrňa centroval na šestnáctku a Rousek zvýšil na 4:2. V 75. minutě hlavní rozhodčí nezapískal jasný faul pro hosty (strkání), vzápětí faul ve velkém vápně hostů opět neviděl (asi nechtěl). V tu chvíli se hra silně přiostřila. V 80. minutě Matějek protáhl míč po levé straně, přihrál volnému Strnadovi, který si vychutnal brankáře hostů - 5:2. 



Sestavy


TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - J. Nováček [-] , T. Nejedlý [-] , R. Kryštof [-] , P. Rousek [-] (83. M. Chalupa [-] ) , J. Januška [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , R. Turoň [-] , L. Matějek [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - T. Rygl [-] (81. D. Vald [-] ) , P. Růžička [-] , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-] , R. Bastl [-] (55. M. Klika [-] ) , M. Růžička [-] , O. Bulička [-] , M. Šimek [-] , M. Obůrka [-] (73. L. Mach [-] ) , M. Rada [-]

ŽK: 11. J. Holoubek , 66. T. Nejedlý - 32. O. Bulička .
Hráči zápasu: P. Rousek - M. Zikmund .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - CHYTKA Šimon, TUROŇ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnané utkání ve kterém zvítězí hosté

Tip: výhra domácích

Tip: remíza