Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín udolali Valeč


Branky


4

Fotbalisté Předína si v zápase s nováčkem soutěže z Valeče připsali těsnou výhru 4:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Do zápasu oba týmy vstoupili poměrně svižně. Hned v 5. minutě po přímém kopu dalekonosnou střelu poslal pod břevno hostující Čech. Domácí se nenechali rozhodit a rozjížděli útoky jeden za druhým. Srovnat stav se podařilo Filipu Dvořákovi v 19. minutě, kdy po individuální akci prostřelil hostujícího brankáře. Hned o 3 minuty později se domácí radovali znovu po akci Machovec – Dvořák, který přidal druhou branku. Další srovnání skóre přišlo ve 34. minutě, kdy po faulu před vápnem opět skóroval Čech kolem zdi. Závěrem poločasu byl nařízen přímý kop za nedovolené bránění proti hostujícímu týmu, který přes zeď propálil Radim Michálek.



Domácí si výhru pohlídali

Ve druhém poločase si oba týmy vypracovali několik šancí, ale žádná se nedostala a brankovou čáru. Až v 82. minutě si domácí obrana nerozuměla a hostující Diviš srovnal skóre téměř z nulového úhlu. Naštěstí pro domácí se podobná situace opakovala o 4 minuty později na druhé straně, kdy dokonal svůj hattrick lobem brankáře Filip Dvořák. Hosté se ještě snažili závěr zápasu zdramatizovat, ale skóre se už nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Moc dobře jsme věděli, že Valeč nebude jednoduchý soupeř. Udělali jsme několik chyb, které byly buď potrestány a nebo jsme je stihli zachránit. Jsme rádi, že nás nováček soutěže nezaskočil, jak to někdy bývá a mohli jsme zahájit sezónu výhrou.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Domácí dnes vyhráli po zásluze,nebyl to od nás dobrý výkon,umíme zahrát lépe,musíme se připravit na další zápasy a lépe je zvládnout! Soupeři gratuluji k vítězství!



Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , P. Machovec [-] , F. Dvořák [-] , R. Michálek [-] , M. Dohnal [-] , V. Hekrle [-] (75. P. Šindelář [-] ) , V. Vídenský [-] , V. Báňa [-] (90. D. Babor [-] ) , K. Babor [-] , O. Vrbka [-] (62. V. Kos [-] )

SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Ludvík [-] (70. J. Horký [-] ) , . Syrový [-] , T. Pačinek [-] - D. Cabejšek [-] , M. Kopuletý [-] , J. Kremláček [-] , J. Virgl [-] (61. M. Mašíček [-] ) , T. Čech [-] - P. Zikán [-] , M. Ludvík [-] (81. A. Diviš [-] ) -

ŽK: 45. J. Ludvík , 83. T. Čech .
Hráči zápasu: F. Dvořák - T. Čech .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KVAPIL Josef - PÍŠA Daniel (N), KOPULETÝ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Předín bude letos zase bojovat o postup. Valeč postoupila z okresu, ale v Předíně prohraje.