1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd nečekaně ztratil s Chlístovem


Branky


9

Fotbalisté Horního Újezdu si připsali proti Chlístovu nečekanou domácí remízu 1:1, přesto přezimují na vedoucí příčce tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V předehrávaném prvním kole přivítali hráči H. Újezdu na svém hřišti tým z Chlístova. Oba týmy se nacházejí na opačných pólech tabulky. Bylo tedy nasnadě si myslet, že to bude zápas zcela jednoznačný pro domácí. Domácí tým nechtěl zápas nijak podcenit, ale začátek utkání spíše vypadal na pouťovou kopanou. Domácím se nepodařilo zařadit vyšší rychlost, a tak hosté trestali z brejku v 8. minutě Pavlem Špačkem. Hosté měli ještě v prvním poločase šanci, kdy nastřelili břevno domácí branky. Domácím se podařilo vyrovnat do poločasu zásluhou J. Homolky ve 40. minutě.

 

 

 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Ve druhém poločase sice domácí přidali, ale vše ztroskotalo na nepřesných finálních přihrávkách, nebo nedostatečné přesnosti v zakončení, kdy se v šancích vyskytli hráči domácích. Samozřejmě, že hosté se snažili o defenzivní hru, ale vyráželi do otevřenější domácí obrany. Domácím se nakonec snaha po vítězství a otevřená zadní vrátka málem nevyplatila. V samotném závěru, tedy v 90. minutě spálili hosté velkou šanci, a jen díky brankáři domácích P. Hradeckému mohou domácí děkovat za bod.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Zápas jsme odehráli již asi s vědomím, že se chystá oslava podzimní části. První jarní zápas nám nevyšel podle představ. Byla vidět u nás již menší soustředěnost a mírná nervozita. Soupeř si nakonec mohl odvézt všechny tři body, ale nestalo se tak. Jsme rádi za delší odpočinek a snad na jaře začneme opět v kondici.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Homolka [-] , P. Ciprys [-] (46. M. Zvěřina [-] ) , M. Čermák [-] , Š. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] , M. Řezáč [-] , O. Uličný [-] (60. T. Sigmund [-] ) , A. Bartes [-] (46. L. Loucký [-] ) , T. Vávra [-] , M. Řezáč [-] (46. M. Ošmera [-] )

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - M. Granát [-] , P. Rygl [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , P. Špaček [-] , J. Ježek [-] , V. Kučera [-] , J. Uhlíř [-] , F. Wortner [-] , M. Kuchařík [-]

ŽK: 70. J. Pivoňka , 73. T. Vávra - 59. M. Kuchařík , 70. P. Špaček , 85. F. Wortner .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KŘEN Filip - PALÍK Radek, BAZALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Újezd si s chutí zastřílí a s přehledem zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích