Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice porazily doma Hartvíkovice


Branky


10

Fotbalisté Myslibořic si připsali proti Hartvíkovicím v posledním podzimním zápase jasnou výhru 5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V předehrávce prvního kola hostily Myslibořice celek z Hartvíkovic. První měření sil dopadlo remízou 1:1 a Myslibořice tenkrát neproměnili pokutový kop. Tento zápas začal jasně v režii domácích. Už ve 4. minutě se po dlouhém vhazování prosadil na zadní tyčce osamocený Filip Hvězda. O 2 minuty později si opět Filip Hvězda naběhl na dobrou nahrávku mezi obránce a chladnokrevně prostřelil Chalupy na přední tyč. V 18. minutě si ve skrumáži hráčů míč po rohovém kopu kapitán Myslibořic  Lubomír Macháček a zvýšil skóre na 3:0. Pro Hartvíkovice mohlo být ještě hůř,  Jan Fňukal z trestného kopu nastřelil pouze tyčku. Hartivkovice o sobě daly vědět těsně před odchodem do kabin,  domací podcenili poslední nákop v poslední minutě prvního poločasu a nedůraz využil Petr Vlk a zakončil do prázdné branky a tím upravil skóre na 3:1.

 

Domácí ještě skóre navýšii

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu,  i když hosté lehce přidali a domácí ubrali, hra se vyrovnávala,  ale branky dávali jen domácí Myslibořice.  V 54. minutě po individuální akci překonal technickou střelou z dálky Pavel Vejvoda. Konečnou tečku zápasu dal Jan Fňukal, když se mu podařilo přehodit brankáře Petra Chalupy. Myslibořice se tak rozloučili s podzimní části sezóny výhrou a přezimují na 6. místě.  



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Jsem rád, že jsme tento zápas zvládli a přiblížili jsme se špičce tabulky. Přes zimu musíme hodně zabrat, abychom se mohli zařadit mezi nejlepší týmy OP.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - T. Kratochvíl [-] (60. V. Čapoun [-] ) , L. Macháček [-] (46. L. Svoboda [-] ) , D. Kunčík [-] , S. Marek [-] - F. Hvězda [-] (61. P. Pachr [-] ) , J. Horák [-] , L. Macháček [-] , M. Ludvík [-] - J. Fňukal [-] , P. Vejvoda [-] (85. A. Pospíšil [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] , R. Sýkora [-] (66. V. Rous [-] ) , K. Sýkora [-] - M. Kopuletý [-] , V. Hadraba [-] , V. Nováček [-] - P. Vlk [-] (62. T. Urbánek [-] ) , P. Křivánek [-] , M. Kafka [-] , M. Outulný [-]

ŽK: 82. P. Vejvoda - 57. R. Sýkora , 83. V. Nováček .
Hráči zápasu: F. Hvězda .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - PALÁT Milan, ČAPOUN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácím, kteří v posledním utkání podzimní části zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza