2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby mezi Zdislavicemi a Jankovem na ostré lokty, doslova


Branky


0

Zdislavice přivítaly na svém hřišti na úvod soutěže v okresním derby nováčka z Jankova a diváci, kteří se na střetnutí přišli podívat, byli svědky spoustu dramatických chvil. Kromě tří gólů byla k vidění na každé straně červená karta, ta však zápas příliš neovlivnila a domácí se po těsné výhře 2:1 mohli radovat z prvního plného bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek a závěr prvního poločasu jako nebe a dudy

Zápas mezi Zdislavicemi a Jankovem nabídl z obou stran stran opatrný úvod a nikdo se nechtěl dopustit zbytečné chyby. Přesto se diváci dočkali brzkého gólu, když se po čtvrthodině hry prosadil v osmnácté minutě Lapáček, na jehož gól mohl vzápětí bleskově odpovědět Horčička a dokonce zápas otočit, jenže žádnou z vyložených příležitostí neproměnil a nechal vyniknout brankáře Klenota.

 

Ačkoliv Zdislavice dvě obrovské šance přežily, v závěru prvního poločasu je přece jen jedna nepříjemnost postihla. Bouček šel do souboje zbytečně tvrdě, a přestože už jednu žlutou kartu měl, nepočínal si v něm příliš obezřetně. Hlavní rozhodčí to příliš nenatahoval, vytáhl druhou žlutou a následně červenou kartu, což znamenalo, že domácí dohrávali zbytek prvního poločasu a celý druhý o deseti.

Horčička skvělý výkon pošpinil nesportovním gestem

Soupeř měl sice početní převahu, ale na vývoji skóre se to nikterak nepromítlo a Jankov naopak krátce po přestávce podruhé inkasoval, když se z rychlého protiútoku prosadil Šanda, jehož střela zamířila přesně k pravé tyči. Netrvalo to však dlouho a hosté se vrátili zpět do hry. V pětapadesáté minutě se prosadil Horčička, který v prvním poločase zahodil dvě slibné příležitosti, ale do třetice všeho dobrého už se nemýlil.

 

Zdislavice sice hrály o deseti, ale na vývoji zápasu to ani s přibývajícími minutami nebylo znát. Domácí dokonce mohli přidat třetí gól, brankář Nerad hlavičku Gregora dokázal vyrazit na tyč a vzápětí si poradil i se střelu Staňka. Brankář Jankova se blýskl fantastickým dvojitým zákrokem, ten však nebyl hostům nic platný. Čtvrthodiny před koncem navíc Horčička viděl červenou kartu, když udeřil úmyslně loktem do tváře Lapáčka.



Ohlasy k zápasu


Zdislavice
František Heřmánek - trenér Zdislavic: „Vyloučení Pavla Boučka bylo zbytečné a o přestávce se v kabině za svůj prohřešek omlouval. Z dnešního zápasu jsme si odnesli cenné tři body, které umocňuje fakt, že jsme hráli o deseti a již před samotným utkáním jsme měli co dělat, abychom sestavu vůbec dali dohromady.“

Jankov
Stanislav Brabenec - trenér Jankova: „K vyloučení našeho hráče se nebudu vyjadřovat, myslím si, že kdo toho byl svědky, tak si udělá názor sám. Zápas vyšel lépe domácím, kteří se na zápas dobře takticky připravili. Pro nás to byla v krajské soutěži premiéra, během níž jsme podali velice dobrý výkon.“



Sestavy


Zdislavice
P. Klenot [-] - P. Hejný [-] , P. Bouček [-] , M. Lapáček [-] , J. Staněk [-] , V. Müller [-] , M. Šanda [-] , M. Bárta [-] (46. D. Jankovský [-] ) , T. Bouček [-] , J. Páv [-] , J. Gregor [-]

Jankov
F. Nerad [-] - J. Hameršmíd [-] - M. Uhliar [-] (59. M. Šimánek [-] ) , T. Horčička [-] , P. Skála [-] , T. Balík [-] , J. Říha [-] , V. Vrzal [-] , M. Peroutka [-] , J. Kolář [-] , D. Čermák [-]

ŽK: 37. P. Bouček , 89. T. Bouček - 56. T. Balík . ČK: 43. P. Bouček - 75. T. Horčička .
Hráči zápasu: M. Lapáček - T. Horčička .
Místo: TJ Zdislavice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hron Karel - KOSINA Ladislav, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.