FOTO: Vacovské béčko dvěma rychlými góly získalo klid, výhru si vzít nenechalo


Branky


13

Ve Zbytinách byl favorit tým vacovského céčka, ten představil mix mladých a starších hráčů, který hrál celkem dobře.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 První střely přišly až po pěti minutách a vyslali je hráči hostí. A to tak, že v 6. minutě Pšenička posílá hosty do vedení a následně na to v 8. minutě Novákem zvyšovali již na rozdíl dvou branek. Tím se čekalo, kolik jich hosté dají. Jenže s tímto stavem se Vacovští spokojili a hráli jen údržbu. Domácí se nemohli dostat do zápasu a tak to byl boj o střed hřiště. Oběma týmům nevycházela střelba, kombinace a tak brankáři na obou stranách si mohli dát šlofíka. Pro domácí se šance dostat do zápasu naskytla ve 30. minutě, kdy po faulu obránců na domácího Kazara byl nařízen rozhodčím Heinzlem pokutový kop, ale Lebeda nechal vyniknout gólmana Hödla, který jeho střelu vytěsnil na rohový kop. To dokladovalo zmar střelců domácích a zbraně jako by symbolicky ležely za autovou čarou. Poločas skončil a domácí byli rádi.

 

Druhý poločas

   Ve druhém poločase se Zbytinští přece jen srovnali. Herně eliminovali tlak hostí, kteří hráli od závěru poločasu o deseti po vyloučení jejich hráče za nedovolené chycení domácího hráče za dres. Hra v přesilovce domácím nesvědčila a tak se hrál podprůměrný fotbal, který nic pěkného nenabízel. Až v 70. minutě domácí snižují a vypadá to, že se dostanou do zápasu. Jenže hosté hráli v obranném bloku a domácí do ničeho nepouštěli. Naopak v 83. minutě dal i v deseti pojistku na body hostí Vůcha.

    Zbytinští promarnili šanci a s Vacovem mohli sehrát lepší zápas. Nebyli horší tým, ale fotbalově to nebylo ono. Hosté si dvěma rychlými góly zajistili klid a v pohodě zápas dohrávali téměř osmdesát minut.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Sestavy


TJ Zbytiny
T. Raczký [-] - D. Müller [-] , D. Dyba [-] , M. Muzika [-] , P. Lebeda [-] - P. Hábich [-] , V. Šnajdr [-] , J. Motyčák [-] , M. Balica [-] - M. Zlomek [-] , J. Kazar [-]

SK Vacov C
J. Hödl [-] - S. Pšenička [-] , J. Obranec [-] , M. Švec [-] , L. Mauric [-] , O. Novák [-] , V. Beňo [-] , T. Novák [-] , D. Mikeš [-] , L. Vůcha [-] , A. Matějka [-]

ŽK: 82. D. Müller - 87. S. Pšenička . ČK: 56. D. Mikeš .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Heinzl Václav - TUKA Luděk (N), ČTVRTNÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 9. 2022 22:39
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Třetí tým hostí ve Zbytinách uspěje za tři body.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů