M. Žák 70.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Žák rozhodl utkání mezi Mělníkem a Jedomělicemi


Branky


70. M. Žák
0

V Mělníku se toho během letního počasí v sobotu večer příliš mnoho dramatického neodehrálo a dlouho to vypadalo, že oba týmy se rozejdou za bezbrankového stavu, z omylu ale všechny vyvedl dvacet minut před koncem Martin Žák, který vystřelil Mělníku první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu nabídl opatrný fotbal z obou stran

Utkání, které řídila hlavní rozhodčí Dagmar Žáková, toho během prvního poločasu příliš mnoho nenabídlo a diváci by si mohli vzít do rukou noviny nebo v dnešní době spíše mobilní telefony či tablety. Ačkoliv se oba týmy dostaly do náznaků šancí, brankáři na obou stranách byli během prvního poločasu bezchybní.

 

Jediné větší vzrušení se odehrálo až v závěru prvního poločasu, kdy to na domácí straně přehnal s důrazem v osobním souboji Jan Cemper a za svůj zákrok uviděl žlutou kartu. Jinak se hrálo čistě, což je možná škoda, protože obě týmům scházela větší bojovnost a touha po vítězství.

O osudu utkání rozhodl nakonec jediný gól

 

Trenér domácí Pšovky Mělník Karel Grabmüller sáhl v 68. minutě ke střídání a ze hřiště stáhl na místo Martina Žáka kapitána Radka Miřatského. Ještě, že tak učinil, protože za necelé dvě minuty po vystřídání to byl právě Martin Žák, který dvacet minut před koncem vstřelil vítězství gól a rozhodl o tom, že Pšovka Mělník vstoupí do nového ročníku Sport Invest 1.A třídy skupiny B se ziskem tří bodů.


Hosté sáhli během závěrečné čtvrthodiny ke dvěma střídáním, jenže Jakub Cimrman ani Pavel Vicenec porážku svému týmu pomoc odvrátit nedokázali, a střelec rozhodující branky Martin Žák si mohl během střídání ve druhé minutě nastavení vychutnat potlesk domácích fanoušků.

 



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Karel Grabmuller - trenér FK Pšovka Mělník: „Vedro bylo doslova zničující. Hra se nám nedařila tak, jak bychom si představovali. Hodně jsme kazili, lehce ztráceli míč a poté museli opět bojovat o jeho znovuzískání. Hosté nám sice dvakrát orazítkovali břevno, ovšem nikoliv z vyložených šancí. Naopak my jsme měli čtyři velice dobré šance, z nichž ta poslední skončila gólem, ten však nebyl uznán kvůli ofsajdu, které se mi příliš nezdál. Jinak jak už bylo řečeno, nástupy do obou poločasů patřili hostům, zatímco nám se podařili jejich závěry. Hosté nás překvapili poměrně kvalitní hrou, v týmu totiž měli několik zkušených hráčů z Přední Kopaniny a Slaného, na kterých hra evidentně stojí. Závěrem jsme spokojeni pouze s body, ale s hrou jako takovou nikoliv. Zde musíme ještě tvrdě pracovat a musí z nás opadnou nováčkovský syndrom, který mají hráči v hlavách."

TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd - trenér TJ Sokol Jedomělice: „Bez dvou opor zadních řad (Charvát a Janda) a v úmorném vedru jsme nešťastně prohráli hodně vyrovnanou bitvu. Nám jednoznačně patřili první poloviny obou poločasů, soupeři zase koncovky obou dvou. V druhém poločase to bylo již jen o tom - "kdo dá gól vyhraje". My v něm trefili dvakrát břevno. Naopak domácí z první šance krásnou akcí rozhodli zápas. Odjížděli jsme hodně zklamaní, protože body byly na dosah."



Sestavy


FK Pšovka Mělník
J. Staněk [-] - M. Žák [-] (92. J. Žižka [-] ) , R. Miřatský [-] (68. V. Novák [-] ) , J. Pokorný [-] , M. Mrvík [-] , J. Chytil [-] , Z. Trnka [-] , J. Šimandl [-] , J. Cemper [-] , L. Tomášek [-] , D. Grabmüller [-]

TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - V. Kolbuch [-] , T. Henlín [-] , R. Vyšata [-] , V. Hora [-] - P. Krivák [-] (77. J. Cimrman [-] ) , R. Nedvěd [-] , J. Průcha [-] (82. P. Vicenec [-] ) , J. Petržílka [-] - B. Mrština [-] , J. Horák [-]

ŽK: 45. J. Cemper - 49. J. Horák .
Hráči zápasu: M. Žák - T. Henlín , R. Vyšata .
Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Žáková Dagmar - NAVRÁTILOVÁ Pavla, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.