Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiří Sodoma režisérem devítigólového thrilleru


Branky


0

Totální rozklad prožili fotbalisté Luštěnic, kteří na hřišti Dobrovic utrpěli ostudnou porážku. Zápas v Dobrovicích nabídl celkem devět gólů, z nichž hned osm padlo do hostující sítě a obrovskou zásluhu na tom má hráč utkání Jiří Sodoma, který se blýskl čtyřmi brankami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrovice roztočily pořádný kolotoč

Asi málokdo čekal, že utkání mezi Dobrovicemi a Luštěnicemi nabídne takový střelecký koncert, jaký během devadesáti minut nakonec přineslo. O zápasu se starali především domácí fotbalisté, kteří od úvodních minut nenechávali nikoho na pochybách, že si ze druhého kola Sport Invest 1.A třídy skupiny B odnesou všechny tři body.

 

Střelecký účet zápasu otevřel již ve 13. minutě Jan Boček, na jehož gól po necelé půlhodině hry navázali Jiří Sodoma a Jiří Gába. Sodoma byl při chuti a tři minuty před přestávkou vstřelil svůj druhý gól v zápase, kterým zvyšoval už na 4:0. Luštěnice byly na kolenou, v samotném závěru prvního poločasu se z nich však alespoň na chvíli zvedli, když se prosadil Tomáš Holčapek a během svého debutu v letošním ročníku Sport Invest 1.A třídy vstřelil svůj premiérový gól.

 

Sodoma po přestávce završil svůj fantastický výkon

Luštěnice mohl gól do šatny povzbudit, jenže se tak bohužel pro nezaujaté diváky nestalo a na hřišti byl po přestávce vidět pouze jeden tým. V devětapadesáté minutě vstřelil pátý gól Dobrovic Filip Březina, po jehož přesném zakončení pokračoval ve velkém střeleckém představení Jiří Sodoma, který po hodině hry v rozpětí osmi minut vstřelil další dvě branky. Hattrick mu byl zkrátka málo a střelecký koncert domácích Dobrovic završil čtvrthodiny před koncem Jan Vladyka.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice B
Libor Novák - asistent FK Dobrovice B: „Vyhráli jsme zaslouženĕ. Povedl se nám vstup do utkání, lépe jsme kombinovali a byli lepší na míči a hlavnĕ jsme tentokrát promĕňovali šance.“




Sestavy


FK Dobrovice B
L. Dědek [-] - M. Grabiec [-] (13. J. Toman [-] ) , M. Bým [-] (75. J. Herink [-] ) , J. Vladyka [-] , M. Hurda [-] , J. Sudek [-] - J. Boček [-] (75. F. Bartoň [-] ) , J. Gába [-] , J. Jílek [-] (62. M. Váňa [-] ) , F. Březina [-] - J. Sodoma [-] (71. J. Hlaváček [-] )

TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - M. Hůlka [-] , P. Obrázek [-] , P. Pavlíček [-] - T. Hrdlička [-] , Š. Řehák [-] (83. J. Jakubův [-] ) , L. Lasák [-] , T. Holčapek [-] , J. Hůlka [-] (75. J. Grus [-] ) - M. Korec [-] (19. R. Hrdlička [-] ) , V. Janek [-]

ŽK: 29. J. Gába , 90. F. Březina - 66. J. Hůlka , 72. L. Řezáč , 81. M. Hůlka .
Hráči zápasu: J. Sodoma .
Místo: Dobrovice. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Hlavnička Radek - KVASNIČKA Václav, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.