L. Cepka 39.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Libice nad Cidlinou potvrdili nováčkovský elán


Branky


0

Libice nad Cidlinou zavítala v rámci třetího kola Sport Invest 1.A třídy skupiny B na hřiště Horek nad Jizerou, odkud si po výhře 2:1 odvezla tři body a navázala tak na vítězství nad Poříčany, proti kterým se prezentovala pohledným ofenzivním fotbalem. Tentokrát to sice tak suverénní nebylo, ale vítězství je vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libice našla před přestávkou rychlou odpověď

V Horkách nad Jizerou se hrál pohledný ofenzivní fotbal a oba týmy se snažily útočník. Navzdory tomu to dlouho vypadalo, že budou odcházet do kabin za bezbrankového stavu. Všechny však v devětatřicáté minutě vyvedl z omylu Libor Cepka, který poslal Horky nad Jizerou do vedení. Z něj se však domácí hráči radovali pouhé čtyři minuty, dvě minuty před koncem prvního poločasu našel odpověď na Cepkův gól Patrik Lambert a po přestávce se začínalo od "nuly".

 

„Na Libice slyším jen chválu! Horky bohužel vůbec neznám a tak vsázím na nováčkovský elán,“ uvedl v Expert tipu trenér Jedomělic Robert Nedvěd, jehož sázka na nováčka soutěže se vyplatil. Oba týmy odešly do kabin za bezbrankového stavu 1:1, ten však po přestávce neměl dlouhého trvání.

Libice nad Cidlinou ukázala svou sílu

Libice nad Cidlinou sice prohrávala, rychle však dokázala zareagovat a po hodině hry dokonce zápas otočit, když se v 63. minutě prosadil Václav Sosnovský, na jehož gól už domácí Horky odpověď najít nedokázaly a v rozpětí 20 minut se jim slibně rozehraný zápas rozsypal jako domeček z karet. Na nepříznivém výsledku už nic nezměnili ani střídající Cimrman Patrik a David Fidrich, který naskončil k svému premiérovému zápasu.

 

Ačkoliv závěr zápasu už žádný gól nenabídl, v samotném závěru zápasu byla k vidění velice zajímavá situace, která se až tak často nestává. Pořádnou porci smůly si vybral hostující Lukáš Petráň. Útočník Libice nad Cidlinou vyběhl na trávník v 89. minutě místo střídajícího Václava Sosnovského, po necelé minutě pobytu na hřišti ho však potkalo zranění, kvůli němuž nebyl zápas schopný dohrát a na zbylé okamžiky naskočil do hry Matěj Málek.

 

Zápas se však odehrál až na závěrečné zranění Málka v duchu fair play a z obou týmů byl potrestán žlutou kartou pouze jeden hráč, z nichž brankář David Václavík viděl žlutou kartu minutu před koncem kvůli řečím směrem k hlavnímu rozhodčímu.

 

Libice nad Cidlinou se zásluhou vítězství dotáhla bodově na Brandýs nad Labem. Oba týmy mají na svém kontě shodný počet šesti bodů, Brandýs má však ještě nedělní zápas k dobru a pokus se mu podaří potřetí v řadě zvítězit, stane se s plným bodovým ziskem novým lídrem. Na čele tabulky jsou po skončení bohatého sobotního programu Dobrovice B, které sesadily z vedoucího místa SK Slaný. 



Ohlasy k zápasu



TJ Libice nad Cidlinou
Miroslav Dolejš - asistent TJ Libice nad Cidlinou: „Zápas měl velice slušnou kvalitu. Naše vítězství je zasloužené, byli jsme nebezpečnější a dokázali vstřelit dva góly, z nichž ten druhý byl nakonec vítězný."



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
A. Malík [-] - Z. Zahálka [-] , J. Štěch [-] , M. Mrvík [-] - P. Císař [-] , I. Vitiuk [-] , J. Lukáš [-] , L. Krajčí [-] , T. Doležal [-] (62. D. Fidrich [-] ) - L. Cepka [-] , V. Kohout [-] (77. P. Cimrman [-] )

TJ Libice nad Cidlinou
D. Václavík [-] - D. Havierník [-] (79. J. Kalina [-] ) , M. Kutil [-] , M. Billý [-] , R. Tafel [-] - P. Lambert [-] , D. Hubáček [-] , M. Brabec [-] , L. Kratochvíl [-] - T. Mihovský [-] (82. J. Lukavec [-] ) , V. Sosnovský [-] (89. L. Petráň [-] )

ŽK: 86. M. Mrvík - 89. D. Václavík .
Hráči zápasu: V. Sosnovský .
Místo: FC Horky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - PUDIL Václav, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.