3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec potvrdil roli favorita


Branky


20

Domácí byli po celý zápas lepším celkem a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí byli od začátku zápasu aktivnějším celkem, ale trápili se ve finální fázi. Hosté měli dost prostoru pro svoji ofenzivu, ale i oni se potýkali s přesností svých přihrávek. Zajímavá fáze utkání se začala odehrávat na konci prvního poločasu. Ve 35. minutě po autovém vhazování propadl míč až k Hamákovi, který jej nachystal Břízovi a ten nekompromisně otevřel skóre - 1:0. Za tři minuty bylo vyrovnáno. Přímý volný kop ze strany skončil na tyči a do sítě ho doklepl pozorný Švanda - 1:1. Nakonec šli do kabin spokojenější domácí. Ve 41. minutě Holeš obhodil stopera, našel Štěrbu a ten rozvlnil síť - 2:1.

 

Domácí si vedení pohlídali

Domácí byli po přestávce lepším celkem, ale své příležitosti zahazovali a hosté tak stále živili šanci na zisk cenného bodu. Domácí přidali třetí branku až v samotném závěru, kdy Valsu obral o míč Štěrba, posunul ho Boháčovi, který našel Holeše a ten pečetil vítězství Herálce - 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Velmi dobrý vstup se nám nepodařilo potvrdit brankou a Bíteš postupem času herní obraz vyrovnala. Když už jsme se do vedení dostali, ihned jsme inkasovali. Klíčová byla naše druhá gólová reakce, druhý poločas už byl v naší režii. Zápas to byl spíše takový utahaný, v ofenzivě jsme často v křeči. Chybí nám možná větší zápal do hry z prvních zápasů, do kterých jsme proti silným soupeřům vstupovali v roli outsidera. Body do tabulky se ale počítají, a to je samozřejmě to nejdůležitější. Snad nás řádně nabudí příští utkání, již v sobotu jedeme k velkému derby do Žďáru, motivace zde není třeba, navíc půjde o přímý souboj o druhé místo tabulky, porveme se o tři body a věříme, že i v sobotní nepříznivý čas Vás budeme mít v zádech v hojném počtu!

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): V prvním poločase byla hra vyrovnaná, i když víc možností měli domácí. Nám se podařilo vyrovnat, ale bohužel už klasicky na to krátce inkasujeme. Ve druhém poločase si domácí už vedení pohlídali a mohli je i navýšit, takže v konečném součtu domácí zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - R. Holeš [-] , T. Otava [-] (56. M. Boháč [-] ) , J. Štěrba [-] , P. Hamák [-] , M. Kovář [-] (72. L. Novák [-] ) , J. Skála [-] , J. Bříza [-] , P. Veselský [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

FC PBS Velká Bíteš B
T. Fiala [-] - O. Švanda [-] , T. Jašek [-] (83. M. Smejkal [-] ) , T. Dvořák [-] (69. J. Hvězda [-] ) , I. Shlaban [-] , M. Švanda [-] (46. R. Valsa [-] ) , J. Pokorný [-] , P. Loup [-] , F. Svoboda [-] , L. Pelikán [-] , T. Mahel [-] (79. P. Duraj [-] )

ŽK: 66. J. Bříza - 76. I. Shlaban , 78. T. Mahel .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŠRÁMEK Zdeněk, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: výhra domácích

V pohodě hrající Herálec rozdrtí Bíteš 5:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích