M. Souček 23. (p.)
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Měříně nerozhodně


Branky


23. M. Souček (p.) - 44. V. Lampíř
19

Domácí zabrali a obrali o body lídra soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Jiskra nastoupila prproti jednoznačnému favoritovi a vedoucímu týmu soutěže. Hned v první minutě se hosté dostali do vyložené šance, kterou zlikvidoval domácí brankář Hladík. Poté se domácí vysunuli s napadáním hodně vysoko a donutili tím soupeře k nakopáváním, které jim rozhodně není vlastní. Postupem času se do šancí dostávali i domácí a z toho pramenila i odpískaná penálta, kterou Souček proměnil - 1:0. O pár minut později dostali šanci pokutového kopu také hosté z Třebíče, ale jak již bývá zvykem, Hladík ji z přehledem chytil. Hosté v poslední minutě prvního poločasu zahrávali rohový kop a využili zaváhaní obrany ke srovnání stavu - 1:1.  

Po přestávce branka nepadla

Druhý poločas se projevila převaha hostů, kteří čím dál více dostávali pod tlak domácí obranu. Zodpovědným výkonem však domácí odolávali a občas si vytvořili i nějakou brejkovou situaci, kterou ovšem nedokázali využít.         Zápas skončil tedy remízou, která více potěšila domácí a hosté rozhodně odjížděli zklamaní.  

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Musím dnes pochválit celý tým, který od první minuty plnil přesn to, na čem jsme se domluvili. Předvedená hra, disciplína a bojovnost je to, s ím se musíme prezentovat i i v dalších zápasech. Možná nám vyhovuje pozice otsidera, kdy nemáme co ztratit

SK Fotbalová škola Třebíč
Jaroslav Borák (trenér): Soupeř potvrdil naše předzápasová očekávání a to ta, že se s námi nebude pokoušet hrát otevřenou partii. Se zápasy podobného typu mají kluci zkušenosti a dobře ví, co je potřeba v takovém klání dělat, jak se chovat v herních situacích. V prvním poločase byla pasáž hry, kdy jsme soupeři nabíjeli na jejich strategii tím, že jsme zbytečně faulovali, vyhazovali míč do autu a podobně, to vše vedlo k nízkému čistému hernímu času a logicky jsme se díky tomu nedostali do našeho tempa. Během druhé půle došlo k mírnému zlepšení v plynulosti hry, ovšem jen ze strany našich borců. V postupném útoku jsme soupeře více rozpřihrávali a dostávali se do zajímavých možností skrze stranové průniky do pokutového území soupeře, kde selhalo finální řešení. Zápas nám dal cenné informace na čem dále pracovat a jak precizní je potřeba být se soupeřem, který se prezentuje způsobem hry jako Měřín.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - J. Netolický [-] , M. Kožený [-] , D. Polák [-] (75. K. Kružík [-] ) , M. Souček [-] , M. Hladík [-] (75. Z. Vaněk [-] ) , T. Kuřátko [-] (59. V. Beran [-] ) , L. Pololáník [-] (88. T. Láznička [-] ) , D. Krčál [-] , V. Crkal [-] , T. Bublán [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
T. Pospíchal [-] - D. Adam [-] (46. L. Hráček [-] ) , M. Hobza [-] , J. Zahrádka [-] , V. Dvořák [-] (62. M. Minář [-] ) , T. Hobza [-] , Š. Němeček [-] , T. Růžička [-] (46. Y. Brovchenko [-] ) , Z. Švéda [-] , V. Lampíř [-] , K. Zerhau [-]

Počet diváků: 113. Rozhodčí: HÁNA Samuel - HOLUB Radim, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Lampíř
Tip experta: výhra hostů

Jako vždy věřím v naši výhru, i když víme, že nás nečeká nic lehkého. Měřín má několik kvalitních fotbalistů, kteří mají zkušenosti z vyšších soutěží a jejich dosavadní výsledky neodpovídají ambicím, které tento tým má.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů