4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov padl v Želetavě


Branky


17

Bedřichovu to venku nejde. Po Herálci prohrál jasně i v Želetavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Mladý a běhavý tým soupeře se od začátku snažil o kombinační fotbal, tak zápas sliboval zajímavou podívanou. Po úvodním oťukování se poprvé osmělili domácí, kdy dlouhým přenesením vysunul Michal Vrbka Daniela, ale ten v úniku hledal ještě lépe postaveného T. Vrbku a hostující obrana odvrátila na roh. V 19. minutě se prokličkoval vápnem domácí Simandl a předložil do šance T. Vrbkovi toho, ale vychytal hostující Bartoň. Do vedení šla Želetava ve 23. minutě Daniel prchl hostující obraně a předložil T. Vrbkovi a domácí snajpr rozvlnil síť - 1:0. O dvě minuty později M.Vrbka provedl rychlý a dlouhý odkop od brány Pacas si položil poslední obránce hostů, ale jeho slabá střela neměla šanci uspět. Poté Pacas vysunul T. Vrbku, ale hostující obrana se stihla vrátit. Že hostující střed hřiště není v optimální kondici bylo vidět v 39. minutě, Čurda prošel středem hřiště, míč posunul mezi stopery a domácí kapitán Simandl tváří v tvář nedal hostujícímu brankáři šanci - 2:0. Ve 42. minutě Mich. Vrbka naservíroval 30 metrů dlouhou uličku svému bratrovi a T. Vrbka chladnokrevně zakončil - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé poloviny hosté prostřídali a vyrukovali na Želetavu se snahou výsledek zvrátit, ale po úvodním platonickém tlaku se začali otvírat hostují vrátka. V 50. minutě nahrál Daniel na malé vápno Simandlovi, ale ten v tisíciprocentní šanci těsně netrefil branku. V dalším brejku vysunul Simandl Kasáčka, ale domácí mladíček si musel počkat na svou první gólovou radost v mužích až na 62. minutu. To mu Čurda přiťukl míč a bylo to 4:0. Závěr zápasu se spíše dohrával a až na šanci hostující Laciny, kterou zablokoval domácí Mich. Vrbka nabídl jen několik ostrých zákroků na obou stranách..



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (hrající trenér): Vzhledem k okolnostem jsem měl ze zápasu obavy a velký respekt. Mladý tým soupeře se snažil hrát kombinačně a to nám zcela vyhovovalo. Výhra je zasloužená a mohla být i vyšší.

TJ Sokol Bedřichov
Zbyněk Peštál (trenér): Byl to katastrofálné výkon, pro který nemám vysvětlení



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - M. Jičínský [-] , Š. Vladeka [-] , A. Pacas [-] (82. L. Viceník [-] ) , V. Čurda [-] (89. M. Konvalina [-] ) , V. Jakeš [-] (68. M. Dufek [-] ) , T. Vrbka [-] (46. T. Veselský [-] ) , F. Kasáček [-] , T. Simandl [-] , Z. Daniel [-] (68. T. Janiček [-] ) , M. Vrbka [-]

TJ Sokol Bedřichov
T. Bartoň [-] - D. Tesař [-] , J. Hruška [-] (46. D. Lacina [-] ) , P. Štěpánek [-] , R. Diviš [-] , Š. Homola [-] (12. D. Lengal [-] ) , J. Vodička [-] (46. M. Neuwirth [-] ) , A. Samek [-] , T. Grepl [-] , J. Vorálek [-] , T. Pokorný [-]

ŽK: 35. V. Jakeš , 57. V. Čurda , 77. A. Pacas - 60. D. Tesař , 87. D. Lacina , 88. T. Grepl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - LIŠKA Zbyněk, VALÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Zbyněk Kincl
Tip experta: výhra hostů

V Želetavě bude jistě opět ofenzívní fotbal, kde padá dost branek. A v tom budou z Bedru o něco lepší.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů