2:2
(1:1)
26. D. Voráč
60. M. Pecina (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrát mohli oba týmy, ale každý bere aspoň bod!


Branky


43. R. Podhradský , 61. V. Cajz - 26. D. Voráč , 60. M. Pecina (p.)
20
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní a vyrovnaný fotbal

Bohužel jen hrstka diváků viděla kvalitní fotbal, při kterém se určitě nenudila. Po vyrovnaných zhruba 15 minutách začali mít mírně navrch hosté. První velká šance přišla ve 26. minutě po zaváhání středu obrany domácích a střelec minulého kola Voráč si s ní poradil. Šel sám na vyběhnuvšího brankáře Koláře, kterému udělal kličku a dal do prázdné branky na 0:1. Za pár desítek vteřin to pro domácí mohlo být ještě horší, když po nedorozumění středu domácí obrany šel sám na Koláře hostující Skryja, zakončoval ale jen do Koláře. Zbytek poločasu se dohrával celkem v poklidu a vypadalo to, že do kabin půjdou s náskokem hosté. Ve 43. minutě po zmatcích v jejich obraně však Podhradský vyrovnal zblízka na 1:1.

Vyrovnaný poločas

Vyrovnaná druhá půle byla dlouho bez šancí. V 60. minutě se po faulu domácích kopala penalta, kterou hostující Pecina proměnil a bylo to 1:2. Z tohoto stavu se Polná radovala ale jen minutu. Po nejhezčí akci celého zápasu to bylo znovu nerozhodně, když Kučera unikl po pravém křídle a krásně přihrál na malé vápno Cajzovi, který nedal brankáři Dubovi žádnou šanci 2:2. Utkání se pak zdramatizovalo a oba celky měly možnosti rozhodnout. Domácí Slavoj naposledy střídajícím Severou v 80. minutě. V té době se Polná už jen bránila tlaku domácího Slavoje. Stav se ale už nezměnil a remízu lze považovat celkově za spravedlivou. Bylo to bojovné a dost tvrdé utkání, ale bez vyložených záludností. Těžké utkání pro rozhodčího. Hlavní rozhodčí Kříž výsledek utkání sice neovlivnil, ale bohužel jinak dost často chyboval. Byl dost nejistý a málo rozhodný a i to přispělo v nastavení ke zbytečné hromadné potyčce na velkém vápně hostů, po které byl vyloučen domácí Knotek, zatímco polenský Holub vyvázl jen se žlutou kartou.


Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Roman Hřib, trenér: "Nastoupili jsme do zápasu bez stopera Vaše, který je nemocný a bez kapitána Vodáčka, ten má zánět šlach. Dále nastoupil Kučera a Hřebecký se zraněními, vrátil se nám do sestavy po půl roce Rozporka po operaci kolene. Před zápasem bych bral bod jako zlatý, po zápase si myslím, že jsme měli víc vyložených šancí než Polná, sahali jsme po třech bodech, ale bereme to. Mrzí mě nešťastné vyloučení Knotka, které mohl vyřešit sudí buď bez karet nebo i červenou pro soupeřovo hráče."

Slavoj Polná
Lukáš Adamec, trenér: "Začali jsme dobře, Voráč nás po krásné nahrávce Haali poslal do vedení. Skoro vzápětí šel Voráč sám na bránu ,ale bohužel nedal. Vyrovnání jsme domácím darovali po hrubce golmana, domácí to nakoplo. Druhý poločas byl z obou stran velmi bojovný. My jsme bohužel kvůli zranění přišli o dva hráče. Škoda že jsme po druhém gólu prakticky vzápětí inkasovali další naprosto zbyteční gól ,po velké hrubce našeho stopéra. Ještě jsme nastřelili tyčku ,ale to bylo z naší strany prakticky vše ke konci zápasu měla navrch Žirovnice, bod bereme."



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
P. Kolář [-] - V. Kněžínek [-] , T. Knotek [-] , M. Kořínek [-] , M. Hřebecký [-] (32. P. Houška [-] ) , J. Svoboda [-] - D. Rozporka [-] , M. Němeček [-] , V. Cajz [-] (85. T. Severa [-] ) - V. Kučera [-] , R. Podhradský [-]

Slavoj Polná
P. Duba [-] - J. Holub [-] , P. Juříček [-] (65. V. Voráček [-] ) , D. Voráč [-] , F. Sobotka [-] (48. T. Čaloud [-] ) , I. Kazlou [-] , O. Skryja [-] (75. M. Havlíček [-] ) , T. Krečman [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , T. Diviš [-]

ŽK: 45. J. Svoboda - 50. I. Kazlou , 58. P. Juříček , 87. D. Voráč , 92. J. Holub . ČK: 92. T. Knotek .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - DOSKOČIL Pavel, NOVÁK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Barbora Králíková

Expert: Jakub Částka
Tip experta: výhra hostů

Výhra Polný.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů