2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník odehrál kvalitní zápas, z Dlouhé Lhoty však odjel s prázdnou


Branky


0

Pšovka Mělník zavítala v rámci sedmého kola 1.A třídy skupiny B na hřiště Dlouhé Lhoty, kde odehrála poměrně slušné utkání, jenže na body to opět nestačilo. Svěřenci Karla Grabmüllera prohráli potřetí v řadě a Dlouhá Lhota se mohla radovat z těsného vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mělník vstoupil do zápasu pořádně zostra

Fotbalisté Mělníku vstoupili do zápasu s touhou po vítězství a domácí se o tom mohli přesvědčit již po necelých šedesáti sekundách od úvodního hvizdu, když se obrovské šanci ocitl Radek Miřatský. Síť za brankářem Josefem Bejrem ale rozvlnit nedokázal, stejně jako po pěti minutách v rychlém sledu Jiří Chytil a Zdeněk Trnka. Druhý jmenovaný se po čtvrthodině hry řítil sám na bránu, ale ani na druhý pokus se mu domácího brankáře překonat nepodařilo.

 

Pšovka Mělník mohla vést po prvním poločase nejméně o tři branky, a i když tomu tak nebylo, do kabin přece jen odcházeli její hráči spokojenější, když se těsně před přestávkou prosadil po pohledné kombinaci a následném centru do pokutového území přesnou hlavičkou Jan Cemper. Mělník se prezentoval pohlednou hrou a jediné, co se dá jeho výkonu během prvního poločasu vytknout je, více branek. Kdyby své šance Mělník proměnil, mohlo být o osudu duelu rozhodnuto.

Dlouhá Lhota vytěžila z minima maximum

Fotbalisté Mělníka krátce po přestávce mohli vést o dvě branky, když se řítil sám na bránu tentokrát hostující Jiří Chytil, kterého dokázal v tváří v tvář vychytat fantastickým zákrokem Josef Bejr. Domácí zahodili třetí obrovskou šanci a tentokrát už to nezůstalo bez trestu, když se v čtyřiapadesáté minutě prosadil přesnou střelou Jan Novotný, který potrestal chybu jednoho z hostujících záložníků. Dlouhá Lhota se dostala do rychlého protiútoku, který po centru ze strany zakončil Jan Novotný přesnou hlavičkou a vyrovnal stav zápasu na 1:1.

 

Po hodině hry mohl vrátit Mělníku zpět ztracené vedení Václav Novák, jeho pokus z velké blízkosti ale nepochopitelně zamířil vysoko nad. Fotbalisté Mělníka už museli být neproměňováním šancí frustrovaní a případná frustrace se ještě výrazně zvýšila poté, se necelých čtvrthodiny před koncem prosadil znovu Jan Novotný a svým druhým gólem v zápase dokonal obrat, když krásným lobem překonal po rychlém protiútoku vybíhajícího brankáře Davida Procházku.

 

Tři minuty před koncem mohl vyrovnat na konečných 2:2 Zdeněk Trnka, který odehrál slušný zápas, jenže mu scházela přesnost v koncovce. Trnka se stal čtvrtým hráčem, jenž se během utkání řítil sám na bránu, brankář Josef Bejr se ovšem blýskl dalším fantastickým zákrokem a nohama míč vyrazil mimo tři tyče. Na prohře Mělníku už nic nezměnilo ani vyloučení Petra Lukáše.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník
Karel Grabmüller (trenér FK Pšovka Mělník): „Odehráli jsme velice kvalitní utkání, a to i přes prohru. Jak známo, góly padají po chybách a domácí nás za ně krutě potrestali. Opět jsme ztratili body. Domácí vyrovnali po chybě našeho středního záložníka a následnou akci zakončili přesnou hlavičkou. Druhá branka padla po rychlém protiútoku a přehození našeho brankáře, který byl podle mého názoru příliš z brány. V prvním poločase domácí naši bránu vůbec neohrozili, ba naopak. My jsme určovali ráz průběhu zápasu a zásluhou velice kvalitní hry jsme si vytvářeli jednu gólovou příležitost za druhou. Domácí však držel nad vodou brankář. Lze říci, že prohrál lepší tým, ale takový je bohužel fotbal. Jak jsem již deklaroval v nedávné minulosti, pokud hráči nezlepší produktivitu, nastanou problémy.“



Sestavy


FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - P. Lukáš [-] , P. Šolc [-] , M. Šťastný [-] , L. Zdobinský [-] , O. Zdobinský [-] - J. Horák [-] , J. Novotný [-] , R. Koubek [-] (78. J. Pastorek [-] ) - A. Kořínek [-] - P. Nastoupil [-]

FK Pšovka Mělník
D. Procházka [-] - L. Tomášek [-] , J. Cemper [-] , J. Šimandl [-] , D. Grabmüller [-] - J. Pokorný [-] , J. Chytil [-] , Z. Trnka [-] , M. Mrvík [-] (81. M. Krejčík [-] ) - R. Miřatský [-] (70. M. Žák [-] ) , V. Novák [-] (81. P. Šťástka [-] )

ŽK: 61. R. Koubek , 72. P. Lukáš - 36. J. Chytil . ČK: 90. P. Lukáš .
Hráči zápasu: J. Bejr , J. Novotný .
Místo: FK Dlouhá Lhota. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - VYHNANOVSKÝ Milan, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.