2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany porazily Jedomělice, zápas ovlivnila zúžená soupiska hostů


Branky


0

Fotbalisté Jedomělic přijeli na hřiště Poříčan v sedmém kole 1.A třídy skupiny B bez několika klíčových hráčů, včetně dvou brankářů, které jsou obrovskou a citelnou ztrátou. Svěřenci Roberta Nedvěda neodehráli nikterak výrazně špatné utkání, na Poříčany to ale nestačilo a domácí fotbalisté se po závěrečném hvizdu radovali z hladkého vítězství 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo již v prvním poločase

Dle oficiální zápisu zavítalo na zápas mezi Poříčany a Jedomělicemi bez jednoho člověka sto diváků, kteří se mohli po pětadvaceti minutách hry radovat z prvního gólu, když se přesnou střelou prosadil Milan Dvořák, na jehož gól vzápětí po pouhých pěti minutách navázal Petr Sedláček a bylo hotovo.

 

Jedomělice bojovali a snažili se vyrážet do útoků, jejich akce ale většinou dokázali domácí fotbalisté bez úhony zastavit a brankář Jiří Gabriel měl minimum práce. Během prvního poločasu bylo k vidění několik ostrých faulů a osobních soubojů a hlavní rozhodčí Ladislav Kasina se rozhodl hráče umravňovat pomocí žlutých karet, kterých před přestávkou vytáhl šest.

Zbytek zápasu už žádný gól nenabídl

Jan Horák během prvního poločasu sice inkasoval dva góly, ale on a jeho spoluhráči z Jedomělic si zaslouží pochvalu za to, že se i v oslabené sestavě snažilo poprat o výsledek a nedopustili žádný debakl. Hostující hráči byli během úvodních pětačtyřiceti minut v osobních soubojích poměrně důrazní, to se však po přestávce změnilo.

 

Jedomělice se snažily se zápasem něco udělat, domácí Poříčany ale dobře bránili a nedovolili hostujícím fotbalistům vstřelit ani jeden gól. Hostům citelně chyběl Martin Janda, který před týdnem podal soustředěný a disciplinovaný výkon a společně se svými spoluhráči v obraně přispěl k vítězství svého týmu 3:0. Jedomělice se tentokrát musely před soupeřem, který si výsledek pohlídal, sklonit.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd (trenér TJ Sokol Jedomělice): „Sestavu jsme slepili doslova snad až hodinu před zápasem. Za poslední dva týdny jsme navíc ztratili oba gólmany, takže do branky musel Honza Horák. Ten nám pak samozřejmě chyběl zejména svým důrazem v poli. Absencí bylo příliš na to, abychom domácím mohli konkurovat. Přesto jsem hrdý na mužstvo, které v těchto těžkých chvílích přistupuje k zápasům velmi pozitivně a zodpovědně. “



Sestavy


SK Poříčany
J. Gabriel [-] - P. Touš [-] , M. Dvořák [-] (89. M. Bázlík [-] ) , V. Mužík [-] , J. Navrátil [-] , P. Sedláček [-] - J. Hlavatý [-] (53. M. Kopecký [-] ) , M. Puk [-] , J. Prejsek [-] (55. M. Bečka [-] ) , T. Šusta [-] (81. L. Holler [-] ) - O. Puk [-]

TJ Sokol Jedomělice
J. Horák [-] - P. Vicenec [-] , T. Henlín [-] , B. Mrština [-] , P. Jindra [-] (60. J. Cimrman [-] ) , R. Vyšata [-] , J. Průcha [-] , P. Laštůvka [-] (75. M. Patč [-] ) , M. Zahradník [-] (81. R. Knotek [-] ) , V. Hora [-] , P. Krivák [-]

ŽK: 34. P. Sedláček , 35. O. Puk , 41. J. Hlavatý , 74. J. Navrátil , 81. V. Mužík - 14. P. Jindra , 26. R. Vyšata , 44. P. Vicenec .
Hráči zápasu: M. Dvořák , P. Sedláček .
Místo: SK Poříčany. Počet diváků: 99. Rozhodčí: Kosina Ladislav - ZDENĚK Josef, POSPÍŠIL Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.