Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělice důležitý zápas nezvládly, doma nestačily na Horky nad Jizerou


0

Jedomělice čekal v neděli odpoledne důležitý zápas proti Horkám nad Jizerou, do kterého nastoupily bez Nedvěda, Vicence, Kolbucha, Laštůvky a Petržílka, zatímco do branky se naopak po nepříjemné nemoci, kvůli níž dokonce skončil na nemocničním lůžku, brankář Petr Kubenka. Domácí bez několika klíčových hráčů zápas nezvládli a Horky nad Jizerou odjely domů se třemi body po hladké výhře 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedomělice doplatily na špatnou koncovku

Horky nad Jizerou od úvodních minut předváděly pěkný fotbal a svému soupeři dokázaly, že jsou fyzicky i technicky velice vyspělým týmem. První gól padl po chybě, která po čtvrthodině hry vznikla po autovém vhazování na straně Jedomělic, a nekompromisně ji potrestal kanonýr Bohumil Nádeníček.

 

Jedomělice se po celý zbytek prvního poločasu snažili o vyrování, i přes velkou snahu na něj ale nedosáhly. Po standardní situaci se mohl nejprve prosadit Martin Janda, gól však vstřelit nedkázal, stejně jako vzápětí Bohumil Mrština, který ani nadvakrát nedokázal z obrovské blízkosti procedit míč do sítě.

 

Většina střel domácích fotbalistů končila mimo a centry ze stran dokázali hosté bez větších potíží odvracet. Jedomělice sice vyhrávaly na stranách souboje jeden na jednoho, ale následným akcím scházela přesná finální přihrávka. A když už byly Horky nad Jizerou v úzkých, tak si pomohly faulem.

Hra Jedomělic se po přestávce rozsypala

V druhém dějství se chtěly Jedomělice více tlačit do zakončení, ale jako by právě tohle byla voda na mlýn hostujícímu mužstvu. Domácí se marně snažili dostat do nějaké příležitosti, zatímco na opačné straně zvyšoval na 2:0 po hodině hry Jiří Štěch, na jehož gól za necelých pět minut navázal Jan Šmidrkal.

 

Ačkoliv by se mohlo zdát, že hra Jedomělic se totálně rozsypala, domácí dokázali rychle korigovat, když rychle snížil na rozdíl dvou branek přesnou trefou Bohumil Mrština. Čtvrtý gól Horek nad Jizerou už domácí fotbalisty definitivně poslal do kolen a Petr Císař dal konečnému výsledku, který vyzněl 4:1 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd (asistent trenéra TJ Sokol Jedomělice: „Špatný, špatný, moc špatný. Absolutně jsme nezvládli tento důležitý domácí zápas. V první půli jsme víceméně hráli, to co jsme chtěli. Přesto že jsme inkasovali po naší hloupé chybě branku, mohli jsme v klidu utkání ještě do poločasu otočit. Jenže dnes byli efektivní jen hosté. V druhé polovině zápasu jsme se chtěli tlačit dopředu, ale momentálně nejsme schopni si snad na útočné polovině ani kloudně přihrát. Horky využili snad všechny své rychlé protiútoky a zápas zaslouženě vyhráli.“




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - V. Hora [-] , T. Henlín [-] , J. Charvát [-] (72. P. Jindra [-] ) , M. Janda [-] - J. Průcha [-] , P. Krivák [-] , M. Zahradník [-] (73. M. Patč [-] ) , R. Vyšata [-] - B. Mrština [-] , J. Horák [-] (80. R. Knotek [-] )

FC Horky nad Jizerou
A. Malík [-] - A. Kohout [-] , M. Mrvík [-] , J. Štěch [-] - P. Císař [-] , J. Šmidrkal [-] (73. D. Fidrich [-] ) , L. Krajčí [-] , M. Třasák [-] - T. Doležal [-] (82. V. Kohout [-] ) , B. Nádeníček [-] (87. I. Vitiuk [-] ) , L. Cepka [-]

ŽK: 28. T. Henlín , 38. B. Mrština , 38. J. Charvát , 39. J. Průcha , 67. J. Horák , 70. P. Kubenka - 53. M. Třasák , 54. P. Císař .
Hráči zápasu: B. Mrština - B. Nádeníček .
Místo: TJ Jedomělice. Počet diváků: 99. Rozhodčí: Ducký František - HŮLA Petr, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.