3:1
(1:0)
62. P. Šolc (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radim zvládla důležitý zápas, doma porazila Dlouhou Lhotu


Branky


33. J. Čábelka , 72. M. Tománek , 76. V. Bellada - 62. P. Šolc (p.)
0

Fotbalisté Radimi měli před sebou náročný duel, když na jejich hřiště přijela Dlouhá Lhota. Domácí však zvládli zápas možná trochu překvapivě velmi lehce a před vlastním publikem slavili po hladké výhře 3:1 důležité tři body, jejich zásluhou se odpoutali od sestupového pásma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radim hrozila z rychlých protiútoků

Úvod zápasu mezi Radimí a Dlouhou Lhotou nabídl vyrovnaný úvod. Domácí nepouštěli soupeře do větších brankových příležitostí, zatímco sami vyráželi do rychlých protiútoku a především svou rychlostí způsobovali obraně Dlouhé Lhoty problémy.

 

První důležitý moment zápasu se odehrál po půlhodině hry, když se přesnou střelou prosadil Jaroslav Čábelka a poslal Viktorii Radim do jednobrankového vedení, na které už Dlouhá Lhota ve zbytku prvního poločasu nedokázala odpovědět a domácí odcházeli do kabin spokojenější.

Neproměněné penalta domácí nepoložila

Ve druhém poločase mohli jít domácí rychle do dvoubrankového vedení, když Radim zahrávala pokutový kop, jenže ho neproměnila a v šestašedesáté minutě přišel po hodině trest, když na opačné straně hřiště penaltu nekompromisně přetavil ve vyrovnávací gól Petr Šolc.

 

Závěr zápasu ale patřil i přes neproměněnou penaltu Viktorii Radim, která ve zbytku utkání nepolevila a toužila po vstřelení další branky, jenž se za nedlouho její hráči dočkali. Milan Tománek se blýskl nádhernou střelou zpoza šestnáctky a poslal domácí tým opět do vedení, který vzápětí navýšil Václav Bellada a napravil tak své penaltové zaváhání. Zbytek zápasu už si Radim pohlídala a po závěrečném hvizdu se radovala z vítězství 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
Petr Šafránek (trenér TJ Viktoria Radim): „Naši hráči způsobovali hostům svou rychlostí problémy a vytvářeli jsme si šance. Zápas byl ale poměrně vyrovnaný. Po přestávce jsme zahodili penaltu a hosté z ní vzápětí vyrovnali. Václav Bellada ale své zaváhání napravil poté, co se před ním prosadil nevídanou střelou Milan Tománek. Zbytek zápasu jsme si už pohlídali a nebýt skvělých zákroků hostujícího brankáře, mohli jsme vyhrát klidně větším rozdílem."




Sestavy


TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - J. Krombholz [-] , A. Baško [-] , F. Říha [-] , M. Tománek [-] - R. Kříž [-] , J. Čábelka [-] , V. Bellada [-] (83. J. Vaníček [-] ) , F. Hrbek [-] , J. Králík [-] - Š. Růžička [-] (69. M. Mjartan [-] )

FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - O. Zdobinský [-] , P. Lukáš [-] , P. Šolc [-] , M. Šťastný [-] - J. Horák [-] , J. Novotný [-] , R. Koubek [-] - A. Kořínek [-] (58. J. Kroupa [-] ) - J. Pastorek [-] , P. Nastoupil [-]

ŽK: 57. J. Králík , 65. R. Kříž , 82. V. Bellada - 23. R. Koubek , 55. P. Lukáš , 63. M. Šťastný .
Hráči zápasu: M. Tománek , V. Bellada .
Místo: TJ Radim. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - BROŽEK Tomáš, ASNÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.