1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělice vyhrály zápas o šest bodů, Doksy odjely domů s prázdnou


Branky


0

Přibližně 150 platících diváků sledovalo v Jedomělicích velmi vyrovnané a bojovné utkání, ve kterém šlo oběma týmům opravdu o hodně a nakonec ho rozhodl jediný gól. Ten vstřelili domácí hráči a po závěrečném hvizdu se radovali z nejtěsnější možné výhry 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Kubenka hrdinou klíčových okamžiků

První poločas, stejně asi jako průběh celého utkání, přinesl velký boj o každý metr hřiště. Nehrál se nikterak krásný a záživný fotbal. Obě mužstva cítila a vnímala důležitost zápasu, a tak o osobní souboje opravdu nebyla nouze. Zejména domácí, v současné době ne zcela v té správné fotbalové formě, nedokázali udržet delší dobu míč na svých kopačkách a často přicházela špatná či nepřesná přihrávka.

 

 

Několik nadějných akcí Jedomělic doslova domácí hráči zazdili svými nepřesnými finálkami přihrávkami či centry. Vlastními nepřesnostmi pak na druhé straně poslali během prvního poločasu dvakrát do velkých šancí Doksy, Petr Kubenka byl ovšem vždy připraven a svůj tým držel fantastickými zákroky nad vodou. První poločas žádný gól nenabídl a oba týmy odcházely do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

O osudu utkání rozhodl první gól Jana Horáka v letošní sezóně

Druhé dějství přineslo obdobný průběh, s tím rozdílem, že domácí svou velkou příležitost krátce po pauze nekompromisně proměnili. Jan Horák svým typickým způsobem vydoloval míč v souboji při napadání dokského kapitána a poté během sám na bránu, vtváří v tvář hostujícímu brankáři poté zvolil jednoduché zakončení a technickou střelou poslal své spoluhráče do vedení.

 

Úvodní gól Jedomělice navnadil a další minuty patřily domácím. Z nadějných brankových příležitostí ovšem své vedení navýšit nedokázali, největší příležitost měl na opačce Patrik Křivák, jehož střela volala po gólu, ale síť nerozvlnil. S blížícím se koncem zápasu přicházel tlak soupeře, který usiloval o vstřelení kýženého vyrovnávacího gólu. Hosté měli obrovskou šanci, když se jeden z hráčů Doksů řítil sám na bránu, ale v zakončení nepochopitelně selhal.

 

Vzápětí hosté vybojovali volný přímý kop a Petr Kubenka se musel pořádně natáhnout, aby jejich nebezpečnou střelu zneškodnil. Poslední slovo nakonec měli domácí fotbalisté Jedomělic. Bohumil Mrština se nadechl k velkému sólu, které chtěl ještě vyšperkovat přihrávkou na spoluhráče, ta ale byla nepřesná a v hledišti to jen zahuželo. Jan Horák odehrál skvělý zápas, který mohl korunovat druhým gólem, jeho hlavička ale skončila na tyči.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd (hrající trenér TJ Sokol Jedomělice): „Na šance vyrovnaný zápas nenabídl příliš mnoho fotbalové kvality, neboť důležitost výsledku pro oba týmy byla opravdu veliká. Musím přiznat, že více štěstí jsme měli my a zápas zvládli hlavně díky výbornému Kubenkovi v naší bráně a typické akci "probuzeného" Honzy Horáka! Skvělý zápas sehrál ve své premiéře v dresu Jedomělic Michal Buzek a ukázal proč jsme o něj tak dlouho stáli! Byl to velmi vyrovnaný boj o každý metr hřiště se šťastným koncem pro nás. V naší situaci neskutečně cenné tři body!“




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - M. Janda [-] , M. Zahradník [-] (67. J. Petržílka [-] ) , P. Krivák [-] (76. P. Jindra [-] ) , R. Nedvěd [-] , T. Henlín [-] , B. Mrština [-] , M. Buzek [-] (83. J. Charvát [-] ) , J. Horák [-] , R. Vyšata [-] , V. Hora [-]

SK Doksy
Z. Kieryk [-] - J. Škvára [-] (63. C. Fereira [-] ) , M. Větrovec [-] , M. Böhm [-] (51. P. Koška [-] ) , M. Pleiner [-] , T. Vincenc [-] , R. Zlata [-] , J. Kostka [-] , R. Steckovič [-] , M. Samek [-] , D. Rajgl [-] (64. K. Fišer [-] )

Hráči zápasu: P. Kubenka , M. Buzek , J. Horák - T. Vincenc .
Místo: TJ Jedomělice. Počet diváků: 161. Rozhodčí: Krejsa Josef - VOKOUN Daniel, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.