1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janáček se blýskl skvělým výkone, Brandýs veze z Doksů všechny tři body


Branky


0

Fotbalisté FK Brandýsa nad Labem zavítali v jedenáctém kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B na hřiště SK Doksů. Hosté nastoupili do zápasu v optimální sestavě, na lavičce však měli pouze tři střídající hráče vzhledem k souběžně hranému zápasu B týmu. Brandýs zásluhou skvělých zákroků brankáře Janáčka získal všechny tři body, když na hřišti nevyzpytatelného soupeře zvítězil 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly ze závěru poločasu rozhodli o výhře Brandýsa

Od úvodního hvizdu rozhodčí Pavlíkové bylo jasné, že bude k vidění bojovné utkání. Fotbalisté Doks v červeném vsadili na spolehlivou obranu. Přesto se mladý záložník Koška ocitl ve dvou dobrých možnostech, které nezakončil dobře. Brandýs hrál kombinačně a využíval rychlá křídla Maršnera s Kubešem, ale do koncovky se nikomu nechtělo.

 

Až ve 20. minutě po odraženém míči pálil akrobaticky Folwarczny a Rouček měl spoustu práce. Ve 24. minutě uháněl sám na Roučka Kovařík, udělal mu kličku, při které byl jednoznačně podražen, ale k údivu hostujících i domácích fanoušků zůstala píšťalka sudí němá. Velkou šanci po úniku Maršnera propásl ve 33. minutě Kovařík, ale trefil jen Roučka. Na druhé straně vystihl odkop Krajíčka Zlata, postupoval sám na Janáčka, ale Krajíček stačil své zaváhání výborně napravit.

 

Brandýs byl nebezpečnější a krátce před koncem druhého poločasu se ujal vedení, když Kovaříkův roh na zadní tyč vrátil před branku Michal Stross na Prokopa a střední záložní pohotově vstřelil svojí čtvrtou branku v sezóně. Už za dvě minuty se brandýští fanoušci radovali podruhé. Kubeš se dostal ke střele z voleje a zamířil nechytatelné přímo do šibenice, Rouček se jen ohlédl. Poločasový náskok byl pro černobílé velice slibný.

Skvělý brankář Janáček nakonec čisté konto po sporném okamžiku neudržel

Dokeský trenér Škvára udělal v poločase dvě změny a posílil útočnou vozbu. Přesto měli hosté už v úvodu půle velkou možnost zvýšit skóre. Reichert však z bezprostřední blízkosti po standardce mířil jen do rukavic brankáře Roučka. Krátce nato se zranil Krajíček a musel střídat, což byl zásah do obranných řad Brandýsa. Naši hráči po 60. minutě přestali hrát svojí hru, vyklidili střed pole a museli se začít bránit narůstajícímu tlaku domácích.

 

Za zvýšenou aktivitu byli fotbalisté Doks odměněni v 69. minutě. Jan Stross prohrál hlavičkový souboj v důležitém prostoru a  střídající Calvin Fereira neměl se zakončením zblízka problém. Klíčový okamžik přišel v 79. minutě. Nedaleko od rohového praporku si pomezní rozhodčí Hanák povšiml držení a rozhodčí Pavlíková k překvapení všech aktérů i fanoušků ukázala na penaltový puntík!

 

Jestli se jednalo o kompenzaci za srpnový „zářez“ Doks v Poříčanech ze strany této dvojice rozhodčích lze jen spekulovat. Každopádně Kuba Janáček penaltu Vincencovi lapil skokem k pravé tyči a obráncům se pak podařilo zpacifikovat i dorážku. Zbylých 10 minut bylo ve znamení náporu Doks a urputné snaze Brandýsa o ubránění výsledku, což se nakonec podařilo.



Ohlasy k zápasu



FK Brandýs nad Labem
Jiří Weigl (místopředseda): „Diváci viděli bojovné utkání. V první půli jsme byli lepší a zaslouženě vstřelili dvě branky. Druhou půli ovlivnilo zranění Krajíčka, domácí se zvedli a zaslouženě snížili. Klíčovým okamžikem byla chycená penalta Kubou Janáčkem. Z výkonu rozhodčích jsme rozpačití, již po několikáté byli na náš tým přísnější."



Sestavy


SK Doksy
J. Rouček [-] - J. Škvára [-] (72. M. Stuchlý [-] ) , R. Zlata [-] , T. Vincenc [-] , M. Pleiner [-] , D. Rajgl [-] (61. C. Fereira [-] ) , P. Koška [-] (46. M. Böhm [-] ) , J. Kostka [-] (46. M. Větrovec [-] ) , R. Steckovič [-] , M. Samek [-] , O. Havelka [-] (85. K. Fišer [-] )

FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Krajíček [-] (58. D. Rek [-] ) , M. Stross [-] , M. Sunkovský [-] , J. Reichert [-] - D. Folwarczny [-] , J. Prokop [-] (90. V. Bojkovič [-] ) , A. Maršner [-] , M. Kubeš [-] , J. Stross [-] - M. Kovařík [-] (83. F. Braborec [-] )

ŽK: 66. R. Steckovič , 72. M. Pleiner - 66. D. Folwarczny , 79. M. Kubeš , 88. F. Braborec .
Místo: SK Doksy. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pavlíková Monika - HANÁK Leoš, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.