Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krivák dvěmi góly zpečetil hladké vítězství Jedomělic, Velim inkasovala na cestu pět branek


Branky


0

Fotbalisté Jedomělic ve dvanáctém kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B přivítali na svém hřišti v neděli odpoledne Velim, která venku inkasovala pět gólů a domácím Jedomělicím podlehla jednoznačně 5:1, přičemž o dva góly se postaral střídající Patrik Krivák, který přišel na hřiště poměrně brzy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Robert Nedvěd oslavil narození své dcery nádherným gólem

Očekávaná řež týmů okupujících spodní patra tabulky Sport Invest I.A třídy skupiny B začala dle předpokladů velmi vyrovnaným a bojovným průběhem. V zápřahu byli oba gólmani. Vyložené příležitosti se však rodily jen zřídka. Hosté zlobili především ze standardních situacích, zatímco domácí Jedomělice kolmými přihrávkami za obranu.

 

Dvakrát se řítil sám na bránu Jaroslav Petržílka, ten ovšem nedokázal hostujícího brankáře z velmi slibných brankových příležitostí překonat. Vyrovnaný průběh zápasu přerušila až nádherná tvrdá dělovka hrajícího trenéra Roberta Nedvěda, který deset minut před koncem prvního poločasu poslal Jedomělice do jednobrankového vedení a parádním gólem oslavil narození své dcery Emy, ke kterému samozřejmě srdečně blahopřejeme!

 

Ačkoliv Petržílka úvodní dvě šance neproměnil, do třetice všeho dobrého se ještě před koncem prvního poločasu prosadil, když míč poslal do sítě po rohovém kopu. Jedomělice prožily skvělých úvodních pětačtyřicet minut, po kterých odcházely do kabin s dvoubrankovým vedením.

Velim po přestávce inkasovala další tři branky

Do druhého poločasu nastoupili hráči Jedomělic klidněji a ačkoliv se hostující tým Velimi snažil prodrat do jejich pokutového území, domácí defenzivní řada fungovala jako dobře namazaný stroj. Dvoubrankové vedení dodalo hráčům Jedomělic větší sebevědomí a herní jistotu. Některé akce byly hodně pohledné. Domácí si na útočné polovině dovolili více kvalitních přihrávek v rychlém sledu a prezentovali se pohlednou kombinační hrou.

 

Několik krásných akcí domácího týmu skončilo gólem. Obrovskou zásluhu na tom měli oba krajní obránci, kteří hráli směrem vpřed velmi aktivně. Vojtěch Hora rozdával přesné přihrávky do stran a po jedné z nich poslal do samostatného úniku Patrika Kriváka, který se konečně střelecky prosadil a svým prvním gólem v letošní sezóně poslal Jedomělice do tříbrankového vedení. O pět minut později vnikl do pokutového území Martin Janda a vzápětí byl faulován.

 

Hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil Bohumil Mrština. Třináct minut před koncem se poté nádhernou střelou z volného přímého kopu prosadil Daniel Hruška. Jeho gól ale na vítězství domácích Jedomělic nic nezměnil a na opačné straně opět udeřili svěřenci hrajícího trenéra Roberta Nedvěda, když Vojtěch Hora našel zpětnou přihrávkou Patrika Kriváka, který nádhernou technickou střelou vstřelil svůj druhý gól v utkání a zpečetil vítězství svého týmu 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd (hrající trenér): „Zápas jsme začali ve stejném tempu a stylu jako ty poslední nepříliš herně vydařená střetnutí. Až v závěru prvního poločasu s vedoucími brankami jsme se konečně uvolnili a předvedli solidní fotbal. Doufáme, že s koncem podzimní části naše forma ještě stoupne a nějaké body uhrajeme.“




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - R. Nedvěd [-] , M. Janda [-] , M. Zahradník [-] (77. V. Kolbuch [-] ) , M. Buzek [-] , J. Petržílka [-] (81. J. Charvát [-] ) , T. Henlín [-] , B. Mrština [-] (71. P. Jindra [-] ) , R. Vyšata [-] (27. P. Krivák [-] ) , J. Průcha [-] , V. Hora [-]

FC Velim
L. Svoboda [-] - O. Kosina [-] (46. M. Kosina [-] ) , O. Martikán [-] , V. Regner [-] - M. Jansta [-] , J. Zajíc [-] , D. Hruška [-] , M. Teslík [-] , J. Bečvařík [-] , A. Srp [-] - K. Šmejkal [-] (71. M. Ramšák [-] )

ŽK: 50. R. Nedvěd - 51. A. Srp , 58. J. Bečvařík , 74. V. Regner .
Hráči zápasu: M. Janda , V. Hora , P. Krivák .
Místo: TJ Jedomělice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - LAFEK David, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.