3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník se vrátil zpět na vítěznou dráhu, domácí přehráli Doksy


Branky


0

Pšovka Mělník doma přívítala fotbalisty Doksů, proti nimž se snažila vrátit zpět na vítěznou dráhu, což se jejím hráčům dokonale povedlo, a to především zásluhou skvělého prvního poločasu. Mělník vstřelil orámoval první poločas góly, mezi které vložil ještě jeden, a v domácím prostředí vyhrál 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mělníku skvěle vyšel vstup do zápasu

Pšovka Mělník vstoupila do utkání skvěle a již v šesté minutě se ujala vedení, do kterého ji poslal Radek Miřatský. Za necelých 120 sekund mohli domácí vést rychle o dvě branky, ale volný přímý kop z dobré pozice žádné vzrušení nepřinesl, zatímco na opačné straně Doksy rozjely v desáté minutě rychlý protitok, kterou zastavil v posledním okamžiku jeden z domácích obránců, který míč uklidil do bezpečí.

 

Po téměř půlhodině se domácí Mělník dostal do další příležitosti, když v pokutovém území hostů vznikl po rohovém kopu menší zmatek, kterého mohl využít Radek Miřatský, jeho střela ale klubko hráčů Doksů nepropálila. Krátce na to Žákovu střelu zastastavil jeden z hostujících hráčů uvnitř šestnáctky rukou, po které hlavní rozhodčí neváhal nařídit pokutový kop, Martin Žák ho však neproměnil.

 

Domácí útočník Martin Žák si však vzáěptí reputaci rychle napravil, který nádhernou kombinaci a následný samostatný únik zakončil přesnou střelou. Mělník se zaslouženě ujal dvoubrankového vedení a otěže zápasu měl pevně ve svých rukou. Doksy se mohly vrátit zpět do hry, brankář Kratochvíl byl ovšem pozorný a o čisté konto se připravit nenechal, zatímco na opačné straně Mrvík uvolnil krásnou přihrávkou Chytila, který se ve vyložené šanci nemýlil.

Doksy po přestávce převzaly iniciativu

S nástupem obou týmů do druhého poločasu přišel volný přímý kop pro hosty z Doksů, ti však svou příležitost nevyužili, stejně jako na opačné straně v obrovské šanci Martin Žák. Další minuty patřily hostujícím hráčů, kteří vehementně usilovali o vstřelení dvou gólů, které by je vrátil zpět do hry o body. Fotbalisté Mělníka se zatáhli před vlastní pokutové území a do jejich hry se vkradla velká nepřesnost, čehož mohli hosté několikrát využít

 

Zatímco domácí se v předchodové fázi trápili, Doksy si vytvořily několik slibných šancí, žádnou z nich však nedokázali využít a ke vstřelení gólu jim nepomohly ani standardní sitauce. Tlak hostujících hráčů mohl odvrátit Pokorný, který 23 minut před koncem zápasu běžel sám na bránu, jeho následnou střelu ale zastavila tyč. Utkání v Mělníku už ve zbytku utkání žádný gól ani šanci nenabídl a svěřenci trenéra Karla Grabmüllera si výsledek pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Karel Grabmüller (trenér): „Dle mého soudu zasloužené vítězství díky kvalitnímu prvnímu poločasu a produktivitě domácích. Konečně! Ve druhém poločase se nám hra nedařila díky tomu, že jsme upustili od své nátlakové hry a zbytečně vyklidili pole. Příliš jsme se zatáhli před vlastní částku a dopouštěli se chyb, především potom v přechodové fázi, v níž jsme ztráceli míče, a to hned po první přihrávce obranné řady. S výsledkem jsem spokojený, stejně jako se hrou v prvním poločase. Po přestávce jsme ale nedodržovali taktické pokyny, dopouštěli se ztrát a nevynucených chyb.“




Sestavy


FK Pšovka Mělník
V. Kratochvíl [-] - L. Tomášek [-] , J. Cemper [-] , J. Šimandl [-] , M. Krejčík [-] - J. Pokorný [-] (73. F. Hakl [-] ) , J. Chytil [-] , D. Grabmüller [-] (89. J. Žižka [-] ) , M. Mrvík [-] - M. Žák [-] (83. R. Dvorný [-] ) , R. Miřatský [-] (46. V. Novák [-] )

SK Doksy
J. Rouček [-] - C. Fereira [-] (80. D. Rajgl [-] ) , J. Škvára [-] (46. M. Stuchlý [-] ) , R. Zlata [-] , T. Vincenc [-] , M. Pleiner [-] , M. Větrovec [-] , J. Kostka [-] , O. Havelka [-] , R. Steckovič [-] (25. M. Böhm [-] ) , M. Samek [-]

ŽK: 59. L. Tomášek , 87. J. Cemper - 66. J. Rouček .
Hráči zápasu: V. Kratochvíl .
Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - BAROCH Lukáš, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.