4:1
(2:1)
30. M. Janda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělicím se venku příliš nedaří, Dobrovice B doma hladce zvítězily


Branky


7. J. Rudolf , 38. J. Vladyka , 60. J. Just , 78. J. Gába - 30. M. Janda
0

Další nepovedený zápas sehrál TJ Sokol Jedomělice na venkovním hřišti, když na třetiligové půdě Dobrovic podlehl v oslabené sestavě místnímu B týmu. Jedomělice prohrály v Dobrovicích 4:1, přičemž na střídačce měly tři hráče, z nichž Martin Patč navíc nebyl po zdravotní stránce v pořádku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání rozhodovaly individuální chyby

S Jedomělicemi odcestovala do Dobrovic také nejvěrnější skupiny fanoušků, který si po posledním suverénním výkony slibovali od utkání minimálně bod. Úvod zápasu však patřil domácím Dobrovicím, které držely míč častěji na svých kopačkách a na náročném terénu se snažily prezentovat kombinační hrou. Úvodní gól padl po zaváhání Josefa Průchy, který opět nastoupil na netradiční pozici středního obránce.

 

Chyby hostující obrany využil již v sedmé minutě Jaroslav Rudolf a poslal Dobrovice do brzkého vedení 1:0. Poté se Jedomělice postupem času začaly dostávat čím dál více do hry a dokonce mohly vyrovnat, jenže obrovskou šanci nedokázaly proměnit, jmenovitě Jaroslav Petržílka, který se snažil obstřelit brankáře, jeho pokus ovšem vyrovnávacím gólem neskončil. Po půlhodině hry už se ale hosté vyrovnání přece jen dočkali, když se nádhernou hlavičkou prosadil obránce Martin Janda.

 

Sedm minut před koncem prvního poločasu se odehrál nejdůležitější a rozhodující okamžik zápasu, Robert Nedvěd nedokázal míč odvrátit do bezpečí a trefil pouze kapitána Dobrovic Jana Vladyku, který přesnou střelou dopravil míč do sítě a vrátil svému týmu zpět ztracené vedení. Dobrovice B mohly být po prvním poločase spokojené a do kabin odcházely za příznivého stavu 2:1. Nutno však dodat, že druhý gól Dobrovic s největší pravděpodobností padl z ofsajdu.

Dobrovice si po přestávce tři body utéct nenechaly

Jedomělice vstoupily do druhého poločasu špatně a hráči domácích Dobrovic si s přibývajícími minutami začali vytvářet velkou herní převahu a prokázali svou vyspělost. Domácí se navíc mohli pochlubit skvělou efektivitou, když prakticky každá z jejich šancí skončila gólem, zatímco hostující fotbalisté Jedomělic předváděli jednu špatnou přihrávku za druhou, a když už se dostali do zakončení, tak ho zbytečně uspěchali.

 

 

Dobrovice si první slibnou šanci vytvořily po hodině hry, kdy se dostal ke střele Josef Just a přesnou střelou k tyči pojistil jednobrankové vedení svého týmu, který od šedesáté minuty vedl 3:1. Zbytek utkání patřil opět domácím, kteří si poradili z útoky Jedomělic a navíc ještě jednou udeřili. Hrající asistent Robert Nedvěd neprožil dobré utkání a také po přestávce se dopustil chyby, když v souboji s protihráčem lehce přišel o míč a Jiří Gába se řítil sám na bránu. Gába nabídnutou šancí nepohrdli a po samostatném úniku upravil výsledek na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Jiří Roubal (hlavní trenér): „Zasloužená výhra domácích! Opět nám soupeř ukázal, že některé týmy z této soutěže jsou kvalitou a hlavně fyzickou kondicí na mnohem vyšší úrovni. Měli jsme trošku problém po zranění Henlína se složením stoperské dvojice, ale hlavně se viditelně nedařilo našim klíčovým ofenzivním hráčům Mrštinovi a Nedvědovi. Také jsme trošku cítili křivdu za gól ze čtyřicáté minuty, kdy hlavní rozhodčí neposlechl toho pomezního, ale to zápas určitě nerozhodlo.“



Sestavy


FK Dobrovice B
L. Dědek [-] (60. D. Řemínek [-] ) - D. Čáslava [-] (84. J. Hruška [-] ) , J. Vladyka [-] , J. Jílek [-] , M. Bým [-] - M. Janošík [-] (87. M. Váňa [-] ) , J. Gába [-] , J. Toman [-] , J. Rudolf [-] , J. Just [-] - D. Miškovský [-]

TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - P. Krivák [-] (81. V. Kolbuch [-] ) , V. Hora [-] , J. Petržílka [-] , M. Zahradník [-] , M. Buzek [-] , B. Mrština [-] , R. Vyšata [-] , J. Průcha [-] , M. Janda [-] , R. Nedvěd [-]

ŽK: 68. J. Gába , 70. J. Just - 40. M. Buzek .
Hráči zápasu: J. Vladyka .
Místo: Dobrovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Richtár Lukáš - PROSR Tomáš, ČERVENKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.