0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lichnov doma nestačil na Slavkov


Branky


25. J. Král , 50. R. Urban , 82. D. Gračanin , 90. R. Urban
14

Lichnov doma prohrál o čtyři branky nad Slavkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Nováček z Lichnova přivítal na svém trávníku favorizované mužstvo ze Slavkova. Začaátek zápasu byl vyrovnaný. Po čtrnácti minutách vystčili první drábky hosté, když Urbanovu střelu vyrazil brankář Ondrusz na rohový kop. Na druhé straně se pak do šance dostal Zahradník, jehož pokus dokázal skvěle vykopnout z brankové čáry hostující gólman Košárek. Ve 20. minutě se k jedovaté střele dostal Gračanin, ale Ondrusz jeho pokus vytáhl mimo tři tyče. Jediný brankový okamžik prvního poločasu přišel ve 25. minutě, když Kunc nádherně přihrál Královi, který místo nahrávky volil střelu, která ale zapadla na vzdálenějšín tyč - 0:1. Hned za minutu se dostal k míči Urban, který ale nedokázal Ondrusze přelobovat. Zbytek první půle se pak dohrával mezi šestnáctkami. 

Slavkov vedení navýšil

Slavkovu se povedl vstup do druhé půle, když akci po ose Gračanin, Hendrych a Urban zakončil střelou do brány posledně jmenovaný - 0:2. V 54. minutě surově fauloval Lazar Tomáše Marka a dostal hned červenou kartu. Tato situace paradoxně domácí nakopla a začali Slavkovu zatápět. Do dvou velkých tutovek se dostal Pokorný. Poprvé nedokázal správně seřídit svá mířidla a střílel vedle branky. Ve druhé šanci podržel hosty brankář Košárek. V 82. minutě Slavkov domácí definitivně zlomil, když přímý kop Gračanina z dvaceti pěti metrů zaplul až k tyči - 0:3. Lichnov pak ve snaze vstřelit aspoň čestný úspěch otevřel obranu, ale nic si nevypracoval. Naopak v poslední minutě rohový kop Krále propadl ke svátečnímu hlavičkáři Urbanovi, který zavěsil - 0:4.

 

Lichnov jede příští kolo do Bruntálu. Slavkov bude hostit Jindřichov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Výsledek je pro nás asi krutý a neodpovídá hře na trávníku. My jsme nedali asi tři až čtyři šance, kdy hosty podržel jejich brankář. Oni naopak své příležitosti proměnili.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Jeli jsme do Lichnova s obavami. Kluci ale zápas uchopili za správný konec a od začátku hráli, to co jsem po nich chtěl, a my jsme prodloužili naši šňůru a vybojovali jsme tři body.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - J. Dankovič [-] , J. Mašlík [-] , D. Salát [-] (88. A. Komenda [-] ) , M. Lazar [-] - M. Pokorný [-] , J. Slepička [-] , A. Sojčák [-] (76. K. Podaný [-] ) , O. Bartoníček [-] - J. Podaný [-] , P. Zahradník [-]

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - D. Gračanin [-] , L. Kunc [-] (28. D. Marek [-] ) , T. Marek [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] , M. Frey [-] (62. J. Schneider [-] ) , K. Kurka [-] , P. Gloga [-] , R. Hendrych [-] , J. Obludník [-]

ŽK: 74. D. Salát - 55. M. Frey , 68. D. Gračanin . ČK: 54. M. Lazar .
Hráči zápasu: P. Košárek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HERDA Tomáš - GALVAS Michal, KUBESA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Werner
Tip experta: výhra hostů

Tady je to jasná dvojka. Lichnov sice doma umí soupeře potrápit, ale na Slavkov to nyní stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů