0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Lety před vlastním publikem totálně pohořely!


Branky


14. M. Tomeček (p.) , 49. L. Třešňák , 58. L. Mráz , 62. L. Mráz , 73. L. Mráz
0

FK Lety hostili v úvodním kole tým z Hvozdnic a utkání se jim zdaleka nepovedlo. Před domácím publikem si nechaly nasázet hned 5 gólů a fanoušci domácího týmu nemohli věřit vlastním očím co se to na hřišti dělo. Hvozdnice si zastřílely a domů mohly jet s úsměvem na rtech. V utkání byl nejvíce vidět Lukáš Mráz z Hvozdnic, který vstřelil hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I v nedělních utkáních panovalo velké teplo a tak ani v dnešních zápasech nebylo počasí na fotbal zrovna nejpříjemnější. Zápas mezi Hvozdnicemi a FK Lety jednoznačně patřil mezi nejlepší zápasy kola. Celkem 100 diváků mohlo v dnešním utkání vidět 5 gólů. Nabízí se zde otázka: "Byly Lety tak špatné, nebo Hvozdnice tak dobré?". Názor si na tento zápas udělejte sami.

 

Už od prvního poločasu, od první minuty bylo jasné kdo dnes bude určovat tempo hry. Hvozdnice měly jasnou převahu. Zápas mohl klidně skončit i větším výsledkem. Skóre bylo otevřeno už ve 14. minutě po gólu Michala Tomečka. Jedinou šancí, kterou si domácí vytvořily, byla šance ze 44. minuty a od té doby nebylo od domácích dlouho nic vidět. Domácí šli do šaten v poločase ještě s nadějí, že by mohly zápas otočit ke svému prospěchu. Poločas skončil za stavu 1:0 pro SK Hvozdnice.

Druhý poločas začal zostra. Skóre otevřel Lukáš Třešňák už v 49. minutě. Nebylo to poslední slovo Hvozdnic. Další gól padl v 58. minutě, který vstřelil Lukáš Mráz, který od té doby začal ovládat utkání. Chvilku po prvním gólu, přidal hned druhý a to v 62 minutě. Hattrik pak dokončil v 73. minutě a SK Hvozdnice tak na hřišti týmu Lety vyhrávaly jednoznačně 5:0. V 86. minutě si domácí tým vytvořil větší šanci, která gólem neskončila a stav se už nezměnil. Hvozdnice udělily Letům "bůra" a s úsměvem na rtech mohly se třemy body odjet domů. FK Lety budou muset v príštím zápase zabrat, pokud budou chtít brát body.



Ohlasy k zápasu


Lety
Jiří Kárník - sekretář: „Co k zápasu říci. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál 5:0 a takový výsledek je nepřípustný. Před domácím publikem náš tým nepředvedl vůbec dobrý výkon.“




Sestavy


Lety
P. Vácha [-] - M. Janouš [-] , J. Šmerda [-] , P. Rosenkranz [-] , T. Turek [-] (50. J. Kischer [-] ) - A. Jablonský [-] (74. M. Janich [-] ) , J. Kratochvíl [-] , P. Cipra [-] (46. P. Kalivoda [-] ) , M. Baubín [-] - E. Nesrovnal [-] (66. D. Poslední [-] ) , N. Jaroslav [-]

SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - M. Dolejš [-] , P. Zavadil [-] , M. Matys [-] , T. Němec [-] , J. Hromádka [-] (80. D. Petschl [-] ) - M. Hnilička [-] , J. Hušbauer [-] , M. Tomeček [-] , L. Třešňák [-] - L. Mráz [-]

ŽK: 43. T. Turek , 53. N. Jaroslav .
Hráči zápasu: L. Mráz .
Místo: Lety. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čermoch Jakub - KABYL Jiří, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.