3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mongeo Podlesí si doma podrželo vítězství!


Branky


1. O. Krejza (vl.) , 23. J. Makoš , 28. M. Sedláček - 52. T. Korčák
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy TJ Mongeo Podlesí a FC 05 Zavidov...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuta a hned padl první gól. V 1. poločase jsme viděli hned 3 góly.

Na programu nedělní dohrávky 4. kola 1.A třídy skupiny A bylo utkání mezi týmy TJ Mongeo Podlesí a FC 05 Zavidov. Na utkání, které se hrálo od 17:00 hod. se přišlo podívat úctyhodných 210 diváků. Taková návštěva je na tuto soutěž opravdu pěkná. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí Zdeněk Rybka. Na postranních čarách mu pomáhali pomezní rozhodčí Tomáš Velebil a Jan Kudrjavcev. Utkání se odehrálo v klidu bez větších problémů.

 

Hned v 1. minutě utkání padl rychlý gól o který se postaral hráč Zavidova Ondřej Krejza, který si dal vlastní gól. Takový start do utkání nikdo nečekal. Ve 23. minutě se domácím podařilo vstřelit další branku a brankář Jaroslav Kukla musel vytahovat opět míč ze své branky. O gól se postaral Jan Makoš. Stav byl 2:0 Ve 28. minutě se domácím podařilo vstřelit další branku a už to bylo 3:0. O tento gól se postaral Marek Sedláček. Do konce poločasu se již stav neměnil a tak šly týmy do šaten za stavu 3:0 pro domácí TJ Mongeo Podlesí, jejichž hráči mohli být s vývojem utkání spokojení.

Zavidov šel do druhé půle s tím, že se pokusí ještě s výsledkem něco udělat. V 52. minutě vstřelil branku hráč Zavidova Tomáš Korčák a vyskytla se tak malá naděje. Další branka ale nepadla. Domácí si ubránili vedení 3:1 a všechny tři body tak zůstaly doma. FC Zavidov tedy odjel domů z prázdnou a spokojení určitě nebyli.

 

Mongeo Podlesí se po úvodních čtyřech kolech drží na 5. místě se skórem 8:7 a se sedmi body. Zavidov na tom není vůbec dobře. Nachází se na 12. příčce s pěti body.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Jaroslav Hamouz - trenér FC Zavidov: První poločas není z mého pohledu co hodnotit. V druhé půli to už bylo od nás o něco lepší, ale domácí si vedení pohlídali a zaslouženě vyhráli. S prvím poločasem není vůbec žádná spokojenost, druhý poločas to bylo lepší, ale s konečným výsledkem spokojený nejsem.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - R. Jan [-] , S. Gabriel [-] , J. Hausleitner [-] , M. Sedláček [-] , J. Makoš [-] , P. Mezera [-] (59. M. Pacina [-] ) , V. Soukup [-] , O. Vojtišek [-] , M. Kadlec [-] (63. O. Kocourek [-] ) , J. Mezera [-]

FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Hvězda [-] , M. Polák [-] , P. Liprt [-] - D. Štiller [-] (32. V. Geier [-] ) , D. Žďánský [-] (46. J. Jančařík [-] ) , O. Krejza [-] , M. Dvořák [-] (46. V. Beneš [-] ) , J. Klouček [-] (75. R. Vanický [-] ) - P. Exner [-] , T. Korčák [-]

ŽK: 63. M. Pacina - 31. P. Exner .
Místo: Podlesí. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Rybka Zdeněk - VELEBIL Tomáš, KUDRJAVCEV Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.