Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání kvalitnějších týmů soutěže skončilo výhrou Mníšku!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Všenorský SK a FK Mníšek pod Brdy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všenory se v první půli vůbec nepředvedly. Mníšek ovládal hru.

Na programu sobotního podvečera bylo utkání 4. kola 1.A třídy sk. A. Domácí Všenorský SK na svém stadionu hostil tým z Mníšku pod Brdy. Na utkání se přišlo podívat kolem 140ti diváků, což není špatné. Utkání řídil hlavní rozhodčí Oldřich Zuska. Na postranních čarách měl asistenty Petera Divilka a Františka Duckého. Utkání zvládli v klidu, bez větších problémů.

 

Domácí prospali úvod hry. Soupeři dávali opravdu moc příležitostí ke kombinaci a to se jim nevyplatilo. Stav utkání otevřel Tomáš Zákora svou brankou ve 24. minutě. Mníšek se tedy dostal do vedení 1:0. Ve 36. minutě přišla další rána pro domácí. Hosté totiž zvýšili na 2:0. Tentokrát se trefil Lukáš Rada. To ale nebylo vše. Minutu před koncem prvního poločasu se opět měnilo skóre. Domácí gólman Jakub Smrčka vytahoval po třetí míč ze své brány. Překonal ho Jan Prachař a stav byl tedy 3:0. Hlavní rozhodčí nastavil jednu minutu a poté se šlo do šaten. Hráči Mníšku mohli mít úsměv na rtech, jelikož se jim podařilo dostat se do pěkného vedení, které se dalo udržet a v očích jim tak bylo vidět, že sahají po třech bodech z dnešního utkání.

Druhý poločas patřil domácím. Vyrovnat se ale nepodařilo.

Trenér Všenorského SK Zdeněk Hruška přiznal, že o poločase byla v kabině trochu bouřka, která se nakonec projevila, jako celkem úspěšná, avšak k vítězství nakonec nestačila. Domácí vběhli na hřiště do druhé půli jako jiný tým, než který hrál v první polovině. Konečně hráli fotbal, na který jsou jejich fanoušci zvyklí a měli navrch. V 54. minutě druhého poločasu se radovali z branky a snížení stavu na 3:1. Branku vstřelil Ondřej Kučera. Tři minuty po tomto gólu se domácí opět radovali. V 57. minutě totiž vstřelil branku Michal Krčil a stav byl 3:2. Najednou se domácí opět vrátili do hry. Ještě si stihli vypracovat nějaké šance, které už bohuže gólem neskončili a hosté si tak dokázali udržet vedení. Bylo to ale opravdu vydřené a v druhém poločase potřebovali trochu toho štěstí. Nakonec si ale mohli odvézt důležité tři body z hřiště soupeře. Domácí doma ztratili a v dalších utkáních to budou muset dohnat. Avšak i přesto se drží na celkem dobrém třetím místě právě před Mníškem. Jak Mníšek, tak Všenory mají po 9ti bodech, avšak Všenory mají lepší skóre a tak jsou před nimi. Skóre Všenor je 11:7 a skóre Mníšku je 9:5.



Ohlasy k zápasu


Všenorský SK
Zdeněk Hruška - trenér (Všenorský SK): Nevím co se stalo, ale první poločas jsme vyloženě prospali, byla to od nás strašná bída. Byla trochu bouřka a druhý poločas byl o něčem jiném. Stáhli jsme na 3:2 a byly tam šance na vyrovnání, které ale góly neskončily. S výsledkem tedy vůbec nejsem spokojený. Od první minuty to bylo velmi špatné.




Sestavy


Všenorský SK
J. Smrčka [-] - J. Michálek [-] , S. Drážný [-] , J. Kučera [-] , B. Štumpf [-] , O. Kučera [-] , R. Burian [-] (46. M. Bárta [-] ) , V. Drážný [-] , R. Feglar [-] (64. J. Císař [-] ) , O. Školud [-] (28. M. Krčil [-] ) , J. Vorel [-]

FK Mníšek pod Brdy
J. Veselý [-] - L. Novák [-] , T. Zákora [-] (90. K. Olšák [-] ) , J. Vlček [-] , P. Víšek [-] , M. Kindel [-] , J. Valenta [-] , R. Lukáš [-] (82. J. Hlavica [-] ) , L. Kindel [-] (62. T. Moravec [-] ) , M. Pecka [-] (72. D. Černý [-] ) , J. Prachař [-]

ŽK: 42. B. Štumpf , 74. J. Michálek , 89. O. Kučera - 74. J. Veselý , 90. L. Kindel .
Místo: Všenosrký SK. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DIVILEK Peter, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.