2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 14:30

11.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ředice remizovaly v Přelouči a opět tak ztratily vedoucí pozici krajského přeboru.


Branky


18. J. Klas , 56. M. Hejcman - 17. P. Fous , 80. A. Koreček
8

Přelouč dokázala v domácím prostředí obrat o body první celek průběžného pořadí a získala tak obrovsky cenný bod za remízu 2:2. Naopak Horní Ředice se po veleúspěšném minulém víkendu, kdy porazily Libišany, opět propadly až na druhé místo tabulky a ztratily tak prvenství, kterého díky poslední výhře dosáhly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V sobotu 15.10.2022 přivítala předposlední Přelouč na svém domácím hřišti tým z opačného konce průběžného pořadí, a to vedoucí celek z Horních Ředic. Hosté se minulý víkend díky senzační výhře nad Libišanami vyhoupli až na první místo tabulky a byli tak obrovským favoritem tohoto utkání. Na druhé straně Přelouč si ale v posledních dvou domácích zápasech připsala dvě velmi jednoznačné výhry a bylo tak jasné, že Horní Ředice tentokrát nečeká vůbec snadná práce.

 

Vyrovnané první dějství  

Úvodní minuty tohoto zápasu patřily hostujícímu celku. Horní Ředice jasně prokázaly, proč se po minulém kole umístily na první příčce krajského přeboru a jejich hra tak snesla opravdu velmi přísné měřítko. Hosté si tedy díky velmi dobrému vstupu vypracovali hned na začátku několik slibných gólových příležitostí. Proti těm se ale nejednou velmi hezky vyznamenal přeloučský gólman Šutovec a výrazně tak podržel svůj tým. V 17. minutě ale nápor hostů již vygradoval ve vstřelenou branku. Ředický Petr Fous příkladně zavřel prostor na zadní tyči, počkal si na prodloužený centr a prudkou střelou propálil bezmocného brankáře domácího týmu. Horní Ředice se tedy krátce po úvodní čtvrt hodince hry dostaly zaslouženě do těsného vedení. Přelouč však v žádném případě nehodlala skládat zbraně a dokázala naopak velmi rychle sama odpovědět. Domácí Michal Hejcman si v pokutovém území krásně odstavil jednoho ze soupeřících obránců a následně poslal před bránu dokonalou přihrávku. Na tu si ideálně naběhl přeloučský Jakub Klas a svoji lehkou úlohu v podobě doražení míče do prázdné brány splnil bez potíží. Domácí Přelouč se tedy pouhou minutu po inkasovaném gólu opět dotáhl na lídra tabulky a celé utkání tak bylo zase velmi otevřené. Následné minuty prvního dějství nám opět nabízely obrázek, kdy byli hosté více na míči, snažili se svého soupeře překonat kombinační hrou, ale domácí defenziva pracovala jako hodinky a do konce prvního poločasu se tedy už skóre utkání změnit nestihlo.

 

Domácí měli blízko k vítězství.

Začátek druhé poloviny utkání vyšel perfektně domácímu celku. V 56. minutě se totiž Přelouči povedlo sehrát ukázkový protiútok do nepřipravené obrany soupeře, na jehož konci se řítil domácí Hejcman úplně sám na gólmana Lindra. Z tohoto minisouboje vyšel vítězně přeloučský útočník, který přesnou ranou překonal vyběhnutého brankáře a deset minut po zahájení druhého poločasu tak svému celku zařídil důležité jednogólové vedení. Hosté z Horních Ředic se ale také odmítali vzdát. Přestože mají ředičtí ve svém týmu opravdu vysokou kvalitu, Přelouč dokázala díky svému obětavému výkonu útokům svého soupeře poměrně dlouho vzdorovat. V 80. minutě ale byla obrana Přelouče prolomena.  Gólman Horních Ředic dlouhým balónem překopl obranu Přelouče a vyslal jednoho ze svých spoluhráčů do nadějné příležitosti. Ten následně míč ještě posunul na středního záložníka, který poslal krásně nadýchaný centr na zadní tyč, kde se pohyboval připravený Adam Koreček. Koreček se dokázal ve skluzu perfektně opřít do centrovaného míče a akrobatickým zakončením dopravil balón až za záda překvapeného gólmana. Hosté tedy pár minut před naplněním základní hrací doby srovnali stav utkání, a jelikož už se následně ani jeden z týmů prosadit nedokázal, tak tento výsledek vydržel až do závěrečného hvizdu hlavního sudího. Přelouč si tedy z tohoto utkání možná trochu překvapivě odnesla velmi cenný bod, zatímco pro Horní Ředice se bez pochyb jedná o jasnou ztrátu dvou bodů, které je také opět připravily o průběžné vedení krajského přeboru.  



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč
Trenér Přelouče pro domácí web: Doma jsme přivítali lídra soutěže, Horní Ředice. Začátek utkání patřil soupeři, který jasně ukazoval, proč vede krajský přebor. Rychlost a herní kvalita byla znát. V úvodních minutách nás podržel brankář Šutovec, který předvedl bravurní zákroky, ale přesto jsme v 17. minutě dostali branku – Fous 0:1. Naše odpověď naštěstí přišla brzy, hned v 18.minutě Hejcman předložil na „zlatém podnose“ Klasovi a ten se zblízka nemýlil – 1:1. Soupeř byl často na míči, ale naše obrana pracovala dobře. V 56.minutě přišla naše brejková situace, kdy Hejcman postupoval sám na Lindra a zakončil přesně – 2:1. Hosté chtěli vyrovnat a to se jim podařilo v 80.min Korečkem, ke kterému propadl Janouškův centr – 2:2 . Dle mého názoru se tady dnes představil asi zatím nejlepší tým. Naši kluci těžký zápas odmakali a za remízu bereme jeden bod. Pochvala pro celý tým. Vynikli Šutovec, Hejcman, Březina a Čada.




Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - R. Forman [-] (79. L. Chaloupský [-] ) , L. Voženílek [-] , J. Klas [-] (76. M. Pištora [-] ) , L. Machačný [-] , D. Čada [-] , J. Novák [-] , M. Březina [-] , M. Hejcman [-] , D. Oliva [-] (82. V. Rokyta [-] ) , V. Voženílek [-]

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - Č. Pithart [-] , A. Koreček [-] , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] , J. Janoušek [-] , P. Fous [-] (87. J. Švec [-] ) , V. Morávek [-] , D. Obermajer [-] (71. A. Kaufman [-] ) , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

ŽK: 27. M. Hejcman , 40. D. Oliva - 40. D. Přibyl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Štěpán - ČAPEK Jan, BALOG Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 09:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 08:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 06:26
Tomáš Koukola

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra hostů

Ředice si v minulém kole poradily s prvními Libišanami a očekávám tedy vítězství i v tomto zápase.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 11:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:25

Tip: výhra hostů