Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V oblastím derby se vysokomýtské rezervě podařilo deklasovat tým z Chocně!


Branky


1

Fanoušci ve Vysokém Mýtě zažili velmi nevídaný fotbalový zážitek. Hráči obou týmů dokázali během 90 minut nasázet neuvěřitelných 11 gólů a připravit tak pro necelých 5OO fanoušků dokonalou podívanou. V divoké smršti gólů měl však výrazně navrch celek z Vysokého Mýta a došel si pro velmi působivé vítězství 8:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Skromnější první poločas

V neděli 7.8.2022 se nám představil další z nováčků krajského přeboru Pardubického kraje. Rezerva Vysokého Mýta přivítala na domácím hřišti rivaly z Chocně a jednalo se tak o další oblastní derby a tedy o záruku velmi kvalitního a prestižního utkání. Přesně tak tomu taky bylo, od začátku se hrálo ve velmi svižném tempu, ačkoliv na většinu gólů si diváci museli počkat až do druhé půle. Přesto si však oba týmy vypracovaly celou řadu nebezpečných šancí a Vysoké Mýto mohlo být více než rádo, že se jim v prvním poločasu díky kvalitním zákrokům brankáře a také špatnému zakončení choceňských hráčů podařilo udržet čisté konto. Na druhé straně si však bohužel pro Choceň otevřel gólový účet záložník Filip Wimmer. Už v 9. minutě se mu podařilo poprvé skórovat a poslat tak svůj tým do brzkého vedení. Další branku přidal tentýž hráč ve 32. minutě a zařídil tak svým spoluhráčům komfortní vedení 2:0, které se domácím hráčům podařilo udržet až do konce prvního dějství.

Divoká dvacetiminutovka na úvod druhého poločasu

Rezervnímu týmu Vysokého Mýta se opět velmi povedl začátek poločasu. Hned minutu po začátku půle se dokázal prosadit Tomáš Sedlák a zvýšit tak vedení již na 3:0. Během následujících deseti minut hráči Vysokého Mýta dokázali skórovat ještě dvakrát, když se nejprve v 51. minutě prosadil kanonýr Vítězslav Hrubý a následně se trefil již potřezí v utkání Filip Wimmer, který se tak stal autorem prvního letošního hattricku soutěže. Stav byl tedy 5:0 pro Vysoké Mýto a zdálo se, že žádné zdramatizování utkání již nepřipadá v úvahu. Opak byl však pravdou. V rozmezí od 59. do 64. minuty se choceňský kádr nadechl k neuvěřitelné zápletce a třemi rychlými góly na chvíli znervóznil snad všechny přítomné fanoušky a hráče. Gól vstřelil nejprve Matyáš Laky a po něm se dvěmi góly blýsknul Prokop Vychytil. Stav utkání se tak změnil na 5:3 z pohledu domácích a vypadalo to, že bude následovat ještě obrovské drama. 

 

Rezerva Vysokého Mýta si závěr utkání zkušeně pohlídala. 

Zvrat ve vývoji utkání však nehodlali domácí hráči dopustit. V 69. minutě svým druhým gólem uklidnil napětí Tomáš Sedlák a definitivně tak utnul naděje hostů na alespoň jednobodový zisk z tohoto utkání. Pro Choceň přišly v závěru utkání ještě dvě nepříjemné rány, kdy se nejprve v prosadil podruhé v zápase Vítězslav Hrubý a minutu před koncem ještě upravil na konečných 8:3 pro domácí obránce Jakub Dastych. Vysoké Mýto si tedy připsalo na úvod soutěže velmi působivé vítězství a zahájilo start sezóny více než úspěšně.  

 

Pozvánka na příští kolo

V neděli 14.8. bude vysokomýtská rezerva zajíždět na horkou půdu do Heřmanova Městce a doufejme, že nám oba týmy nabídnou opět zajímavou podívanou a alespoň poloviční počet branek oproti utkání z prvního kola. 

 



Sestavy


SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - T. Sedlák [-] (88. J. Kanta [-] ) , D. Krotil [-] (46. V. Hrubý [-] ) , A. Velinský [-] , F. Wimmer [-] (71. J. Prušek [-] ) , M. Ráliš [-] , M. Chadima [-] (80. J. Dastych [-] ) , D. Ráliš [-] , V. Valášek [-] , L. Trnka [-] , V. Škrabal [-]

FK Agria Choceň
V. Krátký [-] - R. Fikejz [-] , Š. Štanglica [-] (83. J. Netolický [-] ) , J. Gronych [-] , M. Coufal [-] , M. Fikejz [-] , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] (46. P. Vychytil [-] ) , A. Vágner [-] (65. O. Dolníček [-] ) , R. Matějka [-] (71. T. Pánek [-] ) , M. Laky [-] (83. J. Vatrala [-] )

ŽK: 37. F. Wimmer , 50. D. Ráliš , 82. V. Hrubý - 34. P. Zahálka , 40. J. Gronych , 45. M. Coufal . ČK: 41. J. Gronych .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Valenta Jan - SUCHOMEL Karel, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích