3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 13:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice doma zvítězila nad Libčany


Branky


14

Lídr soutěže zakončil úspěšnou půlsezónu domácí výhrou nad Libčany.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení zásluhou Hofmana

Na první branku utkání se čekalo do 21. minuty. A byli to hosté, kteří se radovali ze vstřelené branky. Přízemní centr z pravé strany proletěl až k volnému Michaelu Hofmanovi, který zblízka otevřel skóre zápasu. 0:1.

 

Odpověď domácího týmu přišla ve 36. minutě. Hlavou se po centru z levé strany prosadil Michal Kos, který upravil na poločasových 1:1.

Solnice půlmistrem

Na začátku druhého poločasu šli domácí poprvé do vedení. V 52. minutě si za hostující obranu naběhl Martin Valášek, který prostřelil vybíhajícího brankáře Tošovského a bylo to 2:1.

 

V 73. minutě domácí odskočili na rozdíl dvou branek. Kapitán Jaroslav Jaroš dorazil střelu svého spoluhráče a zvýšil na 3:1. Hosté však nesložily zbraně a v 80. minutě snížili. Chybu domácího brankáře potrestal Marek Novotný a ještě bylo o co hrát. 3:2.

 

Hosté se tlačili za vyrovnáním, ale domácí obrana si závěr pohlídala, a tak si Solnice v posledním utkání podzimu připsala další tři body a zaslouženě vede tabulku krajského přeboru.

 

Fotogalerii připravila Eva Šebová Zemanská. Za zaslání děkujeme.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): V oslabené sestavě jsme poslední zápas sezony zvládli. Hosté byli hodně silní na balonu, což nám ze začátku dělalo velké problémy. Dokázali jsme otočit výsledek a nebýt 2dvou hrubých individuálních chyb, ktere hosté využili, mohlo utkani probíhat v klidu. Nakonec 3 body zůstaly doma a my se můžeme v klidu připravovat na jaro. Všem díky za super půlsezonu a věřím, že když kvalitně potrénujeme, bude naše super jízda pokračovat i na jaře.

SK Libčany
Jiří Hofman (trenér): Gratulujeme soupeři k vítězství a půlmistrovi soutěže. I přes náš solidní výkon na půdě soupeře jsme dostali 3 góly a prohráli. Závěr utkání byl hodně zajímavý, ale vyrovnávací gól už nepřišel. Taktéž si dovolím poděkovat všem klukům a lidem co pomáhají a fandí Libčanum. Věřím, ze na jaře budeme už ve formě z předcházejících let.



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - M. Valášek [-] , L. Pavlíček [-] (60. M. Jilemnický [-] ) , O. Tobiška [-] , J. Krolop [-] , D. Motl [-] (91. A. Barták [-] ) , J. Jaroš [-] , P. Nosek [-] , M. Ptáček [-] , R. Ptáček [-] , M. Kos [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - A. Chromek [-] , F. Studýnka [-] , J. Hušek [-] , M. Mařas [-] , M. Holubec [-] (77. M. Peš [-] ) , T. Buriánek [-] (73. J. Ruprich [-] ) , T. Houdek [-] (73. M. Bořke [-] ) , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , M. Hofman [-] (62. J. Mokrý [-] )

ŽK: 93. J. Jaroš - 41. T. Buriánek , 77. M. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Otava Marian - ŠNAJDR Michal, ŘÍHA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 22:43

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 18:59
David Drozd

Expert: Jiří Pečenka
Tip experta: výhra domácích

I přes zlepšené výsledky Libčany prohrají s nováčkem ze Solnice.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 07:26

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích