D. Hlava 70.
1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice zvítězila v Červeném Kostelci až na penalty


Branky


16

Lídr soutěže dokázal porazit Červený Kostelec až po pokutových kopech, a tak se jejich náskok na čele tabulky zmenšil na dva body. 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solnice se dostala do vedení díky svému kapitánovi

Solnice měla dobrý start do zápasu. Začala velmi aktivně a už v 5. minutě šla do vedení. Domácího brankáře Středu dokázal překonat hostující kapitán Jaroslav Jaroš. 0:1. 

 

Postupem času se hra více vyrovnala. Domácí nejčastěji hrozili ze standartních situací, ale srovnat skóre se jim do konce poločasu nepodařilo. Ani hosté nepřidali druhou trefu, a tak první půle skončila jednobrankovým vedením lídra soutěže.

David Hlava vyrovnal

Ve druhé poločase mohli diváci vidět důrazný fotbal plný osobních soubojů. Lepší finální fáze však kazila možnosti ke skórování na obou stranách. Domácí fanoušci se však přeci jen dočkali, když v 70. minutě prostřelil hostujícího brankáře Hůlku domácí David Hlava a začínalo se od znova. Obě mužstva chtěla strhnout vedení na svoji stranu, ale to se jim v závěru utkání nepodařilo, a tak o vítězi musely rozhodnout až pokutové kopy.

Bod navíc bere Solnice

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hostující hráči, a tak si Solnice odvezla druhý bod. V tabulce sice zůstává na prvním místě, ale její tři pronásledovatelé jsou už na "dostřel" pouhých dvou bodů.

 

Fotogalerii připravila Eva Šebová Zemanská. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Pavel Barták (vedoucí mužstva): "Bod s výborným soupeřem, lídrem tabulky, jsme ubojovali a penalty jsme tradičně prohráli."

SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): "Dnes jsme toho po fotbalové stránce moc nepředvedli. Kromě prvních a posledních 10 minut zápasu, kdy jsme domácí přehrávali a vytvářeli si šance. Ze zbytku zápasu spíš bolely oči. Řada nepřesných přihrávek a špatných finálních rozhodnutí nás dnes připravila o vítězství. Domácí hrozili nejvíc ze standardních situací. Bod navíc dík penaltám bereme, ale výkon musíme určitě příště zlepšit."



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - J. Hundák [-] (64. P. Prokop [-] ) , D. Petrů [-] , K. Havlíček [-] (56. D. Hála [-] ) , J. Škoda [-] , L. Hlava [-] , Z. Mudroch [-] (64. D. Vencl [-] ) , D. Hlava [-] , J. Malina [-] (88. P. Kratěna [-] ) , P. Bárta [-] , D. Vejman [-]

SK Solnice
L. Hůlka [-] - J. Nejman [-] , D. Motl [-] , M. Lebeda [-] , J. Krolop [-] , R. Ptáček [-] , M. Valášek [-] (69. L. Pavlíček [-] ) , J. Jaroš [-] , D. Volf [-] , M. Ptáček [-] , O. Tobiška [-] (69. M. Jilemnický [-] )

ŽK: 44. J. Škoda , 91. D. Hlava - 40. D. Volf , 83. J. Jaroš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šiling Karel - ŽEROVNICKÝ David, PILNÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Müller
Tip experta: remíza

Červený Kostelec na své půdě nedá nikomu nic zadarmo, myslím že to Solnice nebude mít jednoduché. Zde to vidím na remízu a penaltová loterie rozhodne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů