8:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 10:15

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice doma jednoznačně porazila Dobrušku


Branky


13. M. Lebeda , 16. J. Krolop , 30. D. Motl , 63. J. Nejman , 64. M. Valášek , 78. D. Motl , 82. D. Motl (p.) , 90. P. Nosek - 29. J. Komůrka
16

Lídr soutěže po první ztrátě bodů v minulém kole opět zvítězil. Solnice nasázela do sítě Dobrušky osm branek. 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solnici poslal do vedení Lebeda

První branka utkání padla ve 13. minutě, kdy se dokázal prosadit domácí obránce Michael Lebeda a bylo to 1:0. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 16. minutě překonal hostujícího brankáře Pěničku domácí Josef Krolop a zvýšil už na 2:0.

 

Hosté snížili ve 29. minutě. Střela Josefa Komůrka skončila až za zády brankáře Hůlky. 2:1. Domácí si však o pouhou minutu později vzali dvoubrankový náskok zpět. Ve 30. minutě rozvlnil síť David Motl, který upravil na poločasových 3:1.

 

Domácí si zastříleli

Ve druhém poločase padlo ještě pět branek a všechny do sítě hostů. V 63. mnutě zvyšoval na 4:1 Josef Nejman. Hned o minutu později přidal pátou trefu Martin Valášek. 5:1.

 

Hvězdou zápasu se stal David Motl, který v 78. minutě přidal svou druhou trefu v utkání. 6:1. V 82. minutě se navíc postavil k nařízené penaltě, kterou proměnil a zaznamenal hattrick, když upravoval na 7:1.

 

A 90. minutě upravil na konečných 8:1 střídající Pavel Nosek. Solnici se tak vydařilo napravit prohru z minulého víkendu a doma jednoznačně zvítězila.

 

Povedenou fotogalerii připravila Eva Šebová Zemanská. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): "Od začátku zápasu jsme si v okresním derby šli za tím, abychom odčinili minulou porážku v Jaroměři. To se nám povedlo na jedničku. Kluci hráli s chutí, a tak se skóre zastavilo na 8 gólech. Hosté se snažili, ale na hřišti dnes dominovalo naše mužstvo."

SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Anglický týden se Solnicí jsme zakončili výsledkovým kolapsem. Je potřeba to vytěsnit z hlav a připravit se na důležitější mistrovské zápasy. Dle mého názoru má Solnice velmi dobře složený tým co se týká kvality a šíře. Výsledkových omylů moc nedopustí a bude si hrát svoji soutěž."



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - M. Valášek [-] (68. M. Jilemnický [-] ) , O. Tobiška [-] (78. M. Kos [-] ) , J. Nejman [-] , D. Motl [-] , J. Krolop [-] , J. Jaroš [-] , D. Volf [-] (68. L. Pavlíček [-] ) , M. Ptáček [-] , M. Lebeda [-] , R. Ptáček [-] (73. P. Nosek [-] )

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Brožek [-] , P. Hrabar [-] , D. Doucek [-] , P. Feichtinger [-] , J. Moník [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , J. Komůrka [-] , T. Štětina [-] , O. Moravec [-]

Hráči zápasu: D. Motl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fryš Milan - ŠOB Aleš, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Petr Klapal
Tip experta: výhra domácích

Derby zůstane doma, aspirant na postup do divize si s Dobruškou poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích