0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště vyloupilo hradeckou Slavii


Branky


15

Tyníště dokázalo vyhrát na půdě Slavie a svého soupeře předskočili i v tabulce.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za hosty se prosadil Novotný

Opatrný úvod nepřinesl větší šance na obou stranách hřiště. Domácí sice drželi míč na svých kopačkách, ale jejich kombinace nebyla dostatečně rychlá a nebezpečná pro hostující obranu. 

 

V 19. minutě měl po rychlém protiútoku velkou šanci hostující Novotný, ale domácí obránce jeho dvě zakončení dvakrát zablokoval na brankové čáře. Neproměná šance nemusela útočníka Týniště dlouho mrzet. Ve 21. minutě hostující kapitán Kollár vyslal do úniku právě Adama Novotného, který přízemní střelu na vzdálenější tyč překonal brankáře Zadrobílka a poslal svůj tým do vedení. 0:1.

 

Domácí celek svou územní převahu nedokázal do konce poločasu přetavit ve vyrovnávací branku, a tak hosté z Týniště vedli o jednu branku.

 

Slavii se srovnat nepodařilo

Obraz hry se ve druhém poločase příliš nezměnil. Domácí byli aktivnějším týmem a snažili se propracovat do organizované obrany hostů, kteří sázeli na rychlé přechody do útoku. Slavia si vypracovala i řadu slibných standartních situací, ale ani z těch se jim nepodařilo skórovat.

 

Jelikož domácí své šance nevyužili a ani hosté již neuděřili z rychlých brejků, tak o výhře Týniště rozhodla jediná branka z prvního poločasu. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta (asistent trenéra): "Dnešní zápas se nám nepovedl nejen výsledkově, ale i herně. Náš výkon byl mdlý, naše kombinace postrádaly rychlost, přesnost a moment překvapení. Ve druhém poločase jsme se trochu zlepšili, hosté však velmi pozorně bránili své jednobrankové vedení z poločasu prvního a to se jim povedlo až do konce, protože my jsme dvě stoprocentní šance neproměnili a na víc jsme se, bohužel, nezmohli."

SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler (vedoucí mužstva): "Dnešní výjezd do Hradce byl ve znamení dalšího těžkého utkání. Zhruba v polovině první půlky jsme z brejku udeřili zásluhou Adam Novotného. Domácí mužstvo se snažilo být více na balonu a kombinovat, to se jim dařilo i nedařilo. Spousta nepřesností stálo domácí hodně sil. Jedinou stoprocentní příležitost domácí nevyužili a tak vezeme z horké půdy všechny tři body. Díky patří našim fanouškům! Pochvalu zaslouží trojice rozhodčích."



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] - J. Řezáč [-] , J. Kabeláč [-] (64. D. Krotil [-] ) , E. Týfa [-] , T. Vošlajer [-] , O. Mates [-] , J. Štipák [-] , M. Šejvl [-] , M. Strasser [-] (57. M. Málek [-] ) , F. Hlušička [-] , T. Kabeláč [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Ruml [-] - D. Nejman [-] , M. Cvejn [-] (75. M. Šotola [-] ) , J. Šreibr [-] , D. Diblík [-] , M. Kadavý [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (87. J. Winkler [-] ) , J. Forejtek [-] (89. V. Nedomanský [-] ) , A. Novotný [-] , T. Repák [-]

ŽK: 47. T. Kabeláč , 63. E. Týfa , 84. M. Málek - 63. M. Kadavý .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Šiling Karel - BEČVÁŘ Lubomír, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: výhra domácích

Slavie bude vždy favoritem na svém stadionu. Ale úplně jednoznačný průběh neočekávám. Týniště je velmi rychlým a nebezpečným týmem směrem dopředu. I tak ale tipuju výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích