2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř zastavila rozjetou Solnici


Branky


15

První porážku v soutěži si připsala zatím suverénní Solnice, když nestačila na domácí Jaroměř

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bano poslal Jaroměř do Vedení

Vstup do zápasu se povedl lépe hostům. Solnice byla aktivnějším týmem, častěji držela míč na svých kopačkách a vytvořila si i územní převahu. Největší potíže domácím hráčům dělal vysoký presing, ze kterého se Jaroměř dostávala velmi těžko. Svoji převahu však hosté nepřetavili v nebezpečnější zakončení a postupem času se hra začala vyrovnávat.

 

Ve 30. minutě navíc domácí udeřili. Jan Bano napřáhl levačkou z velké dálky a jeho výstavní trefa skončila v šibenici hostující branky. 1:0. Jaroměř si už těsný náskok pohlídala do konce první půle.

Valášek přidal druhou branku

Solnice vstoupila stejně jako v prvním poločase do hry aktivně a snažila se zvrátit nepříznivý výsledek. Ale byli to opět domácí, kdo se radovali z branky. V 50. minutě využil svoji rychlost Daniel Valášek, když pláchl hostující obraně po pravé straně a ze strany prostřelil brankáře Hůlku mezi nohy. Zvýšil tak na 2:0. 

 

Hosté i nádale pokračovali ve snaze vstřelit kontaktní branku, ale propracovat se do dobře organizované domácí obrany se jim nedařilo. Nejblíže byli ke skórování v 74. minutě, kdy po standartní situaci musel míč odkopávat z brankoviště domácí Poděbradský. Další branka již nepadla, a tak si Jaroměř připsala tři body a první Solnice poprvé poznala hořkost porážky v krajském přeboru.

 

 

Fotogalerii připravil Václav Mlejnek a Eva Šebová Zemanská. Děkujeme.

 

Sestřih utkání připravil Václav Mlejnek. Děkujeme.

  



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Úvodní minuty zápasu patřily hostům, jejich vysoký presing byl pro nás těžko překonatelný. S přibývajícími časem jsme však vyrovnali hru a vstřelili výstavní gól. Jsem rád, že jsme se dnes vyrovnali hostům v rychlosti a v agresivitě. Základem pro tři body byl velmi zodpovědný přístup celého týmu, po druhém gólu jsme tento aspekt ještě znásobili a kvalitní Solnici nepustili do žádné šance. Ukončit neuvěřitelně dlouho solnickou sérii nás moc těší."

SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): " Všechno jednou musí skončit. Po neuvěřitelné šnůře vítězných mistrovských zápasů jsme tentokrát okusili hořkost porážky. A nutno říct, že dnes zaslouženě. Kromě prvních 20 minut utkání jsme nepředvedli vůbec nic. Domácí byli lepší a gratuluji jim ke třem bodům."



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Michálek [-] , M. Exnar [-] (85. Š. Rind [-] ) , Z. Kocourek [-] (77. O. Častvaj [-] ) , D. Valášek [-] (77. J. Kořínek [-] ) , D. Votrubec [-] , J. Bano [-] , R. Gorol [-] , A. Horák [-] , J. Poděbradský [-] , A. Pohořálek [-]

SK Solnice
L. Hůlka [-] - J. Krolop [-] (46. M. Valášek [-] ) , O. Tobiška [-] , J. Nejman [-] , D. Motl [-] , M. Ptáček [-] , J. Jaroš [-] (91. P. Nosek [-] ) , D. Volf [-] (88. M. Kos [-] ) , M. Jilemnický [-] (71. L. Pavlíček [-] ) , M. Lebeda [-] , R. Ptáček [-]

ŽK: 31. A. Pohořálek , 59. J. Poděbradský - 68. D. Volf , 89. J. Jaroš .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: Ikizgül Varol - FRYŠ Milan, PILNÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: výhra domácích

Solnice je zatím suverénní a dokazuje, že má velmi silný tým. Ale jejich sérii jim určitě budeme chtít přerušit. Navíc hrajeme na svém hřišti. Naposled z Jaroměře odjížděli bez bodu. Věřím, že tento výsledek zopakujeme a přiblížíme se k jejich pozici v tabulce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů